slider Τελευταία Νέα

“Παράσταση με το ζόρι”…θεατρική παράσταση για την ενίσχυση της μικρής Χρυσοβαλάντως

Επιμέλεια Μαίρη Δαληκριάδου

Η μικρή Χρυσοβαλάντω έχει ήδη χειρουργηθεί στην Αγγλία την προηγούμενη εβδομάδα και η εγχείρηση της θεωρήθηκε πετυχημένη.Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η μικρούλα θα πρέπει να μείνει επάνω τρεις με τέσσερις μήνες μαζί με την οικογένειά της για  να μπορούν οι γιατροί να παρακολουθούν την εξέλιξη της.

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης:

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν.Ξάνθης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και το Σύλλογο Διδασκόντων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης συμμετέχουν στη μεγάλη ομάδα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που δημιουργήθηκε στην πόλη μας.

Μια ομάδα και ένας αγώνας που έχει μόνο έναν νικητή. Την ούτε ενός χρονών μικρή Χρυσοβαλάντω που πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και η εγχείρηση της είναι πολυδάπανη σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Θέλοντας λοιπόν να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στον Γολγοθά της μικρής Χρυσοβαλάντους και της οικογένεια της, διοργανώνουμε τη παιδική θεατρική παράσταση “παράσταση με το ζόρι” του Χριστόφορου Μαλικιώση την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο δάσκαλος και τα παιδιά της Ε1 τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Χρυσοβαλάντους θα υπάρχουν δελτία οικονομικής ενίσχυσης του 1 ευρώ κατά την είσοδο στο θέατρο για όποιον θέλει να βοηθήσει τον σκοπό μας.

Σχετικά Άρθρα