slider Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Πάνω από 5000 κόσμου στην Κεντρική πλατεία| Δείτε 60 φωτογραφίες και video από το άναμμα του δέντρου στην Ξάνθη!

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Την Κυριακή 8, Δεκεμβρίου 2019 στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του νέου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Ξάνθης η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Χιλιάδες Ξανθιωτών αλλά και επισκεπτών κατέκλυσαν από νωρίς στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης συμμετέχοντας στην γιορτινή ατμόσφαιρα των εορτών. Το πρόγραμμα άνοιξε η μπάντα του Δήμου Ξάνθης που παιάνισε χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του Δήμου Ξάνθης και το πρόγραμμα πλαισίωσαν ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ με φωτιές!!

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Ξάνθης σε όλους τους παρευρισκόμενους που τους παρότρυνε να μετρήσουνε αντίστροφα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ θετική και εορταστική και το σκηνικό συμπληρώθηκε με υπέροχους σχηματισμούς πυροτεχνημάτων που κατέκλυσαν το Ξανθιώτικο ουρανό

Το όμορφο σκηνικό ολοκληρώθηκε με την ζωντανή συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη Ηλία Βρεττού που ξεσήκωσε το κοινό με γνωστές δικές του επιτυχίες αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

Δείτε το live που έκανε η xanthinews :

https://www.facebook.com/xanthinews/videos/438630070167224/UzpfSTEwMDAwMDQxNzY0NjU0NjoyOTYxMzczNzU3MjE5ODUw/

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα