Ροδόπη Τελευταία Νέα

Ο Τέρενς Κουίκ συνεχάρη τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργο Παυλίδη

Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ επικοινώνησε πριν από λίγο τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παυλίδη, νέο Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να τον συγχαρεί για την νίκη του.

«Όπως υποσχέθηκα, επανειλημμένως, από την πρώτη στιγμή, είπα στον νέο Περιφερειάρχη, ότι από τη στιγμή που εκείνον εξέλεξαν οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνεργαστώ μαζί του, για το καλό όλης της Περιφέρειας» δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων. Και πρόσθεσε:

«Δεσμεύτηκα επίσης ότι, εκτός από την συνεχή παρουσία μας όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειας και διαχειριζόμενος έντιμα τον ρόλο μου ως Περιφερειακού συμβούλου, θα αξιοποιήσω και την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα, για την προώθηση  – τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην Βουλή των Ελλήνων – όλων των ζητημάτων εκείνων, που θα χρειαστούν άμεσες και συντονισμένες λύσεις για το καλό και των πέντε νομών.

Φυσικά, δεν θα επιτρέψουμε στον νέο Περιφερειάρχη να ασκήσει τις όποιες επιζήμιες πολιτικές που, ενδεχομένως να σχεδιάζει, όπως ΕΟΖ, χρυσός, ανοχή στο ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ κλπ.

Τέλος, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνω ούτε ένα βήμα πίσω στα όσα επανειλημμένα έχω δηλώσει και για τα οποία ήδη αγωνίζομαι, εναντίον των αντεθνικών πρακτικών του Προξενείου. Και καλώ τον κ. Παυλίδη, να βγει από τη σιωπή του και να συγκρουστούμε μαζί, κόντρα στα σχέδια της Άγκυρας και τις μεθοδεύσεις του Προξενείου.

Φαντάζομαι, ότι τα σημερινά αποτελέσματα του DEB θα χτυπήσουν, επιτέλους, καμπανάκι σε αυτούς, που στην Αθήνα – προφανώς από πολιτική ατολμία – δεν στέλνουν στον Τουρκοπράκτορα Πρόξενο, το μήνυμα της άμεσης αντίδρασης μέσα στα πλαίσια των κανόνων της διεθνούς Διπλωματίας. Όλοι οι συνεργάτες μου κι εγώ θα είμαστε συνεχώς εδώ, στην Περιφέρεια της ΑΜ-Θ, για να δουλέψουμε σκληρά».

Σχετικά Άρθρα