slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Μανώλης Φανουράκης ορίστηκε συντονιστής για την οργάνωση του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Ξάνθης

Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης ανέθεσε στον στενό του συνεργάτη και δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Φανουράκη τη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Ξάνθης 1919-2019.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό και μάλιστα χωρίς ακόμη να έχει αναλάβει η νέα διοίκηση του Δήμου, οι δύο άνδρες κάλεσαν χθες το πρωί όλους τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων σε σύσκεψή , ώστε να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια οργάνωσης των εκδηλώσεων που αναμένεται να είναι λαμπρές και ίσως τις κοσμήσει με την παρουσία του ακόμη και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έχει προσκληθεί.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 Οκτωβρίου 2019 και θα έχουν διάρκεια τουλάχιστον μερικών εβδομάδων. Στον καθορισμό των δράσεων που συγκροτούνται ήδη με τις οδηγίες του νέου Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη εκτός από τις δημοτικές παρατάξεις και τον επικεφαλής της επιτροπής κ. Φανουράκη θα έχουν επίσης καθοριστική συμμετοχή και διακεκριμένες προσωπικότητες του πνεύματος, του πολιτισμού και των επιστημών της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα