slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

«Ο ευτελισμός του κύρους του Δήμου Ξάνθης» επιστολή της αντιπολίτευσης, μιλάει για γινάτι, ανικανότητα και εκδικητική αντιπαράθεση

Πολύ χοντρή η κόντρα του Δημάρχου Ξάνθης με την αντιπολίτευση, διαβάστε την σκληρή επιστολή που έφτασε στα γραφεία της XanthiNews.gr. Την δημοσιεύουμε  και περιμένουμε να λάβουμε και την απάντηση του κ. Δημάρχου γιατί τα πράγματα είναι πού σοβαρά πια και ο κόσμος της Ξάνθης οφείλει να γνωρίζει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στο Δημαρχιακό Μέγαρο!!!! Πράγματα που εμείς δεν μπορύμε να τα ξέρουμε όλα “από πρώτο χέρι” φαίνεται όμως ότι τα γνωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπογράφουν την παρακάτω καταγγελία.

Η επιστολή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ

ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

Δεν μας εξέπληξε η απόρριψη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την αγορά ακινήτου (Παιδικού Σταθμού) κατά τον έλεγχο νομιμότητας. Προηγήθηκε παρόμοια απόρριψη απόφασης του ΣΔΑΝΞ για έργο 5.000.000, με κίνδυνο απένταξης του από τη χρηματοδότηση.

Οι δημότες το έχουν εμπεδώσει πια.

Το γινάτι, η εκδικητική αντιπαράθεση, η προχειρότητα, η ανικανότητα, το θεαθήναι, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της διοίκησης του Δήμου.

Κοντεύει οι αποφάσεις που απορρίπτονται να είναι περισσότερες από τις αποφάσεις που εγκρίνονται.

Αν αντί της εξυπηρέτησης των ημετέρων και της τιμωρίας των πολιτικών τους αντιπάλων με την ίδια θέρμη προωθούσαν τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, θα ήμασταν ο καλύτερος Δήμος της Ελλάδας.

Αντ’ αυτού έχουμε γίνει η διασκέδαση των υπηρεσιών και των άλλων δήμων.

Όλα αυτά γίνονται  με την ευθύνη όλων των θεσμικών αιρετών, με κύριους πρωτεργάτες τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι λειτουργούν ακόμη και αντίθετα από τις εισηγήσεις των υπηρεσιών και των νομικών του Δήμου.

Οι συμπεριφορές τους αξίζουν ελέγχου από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και τη Δικαιοσύνη.

Όχι γιατί είναι σωστό να διοικούν τον Δήμο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Αλλά γιατί είναι δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η συνεχής παράβαση των καθηκόντων των αιρετών, ο εξευτελισμός όλων μας και η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου Ξάνθης.

Ξάνθη, 17/1/2018

Κοινωνία Δημοτών

Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή

Πολίτες για την Ξάνθη

 

Σχετικά Άρθρα