Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Δήμος η ΔΕΥΑ Αβδήρων και οι πρόσκοποι της Ξάνθης συμμετέχουν στο “Let’s do it Greece”

ABDHRA LET'S DO IT GREECE

«Προσπαθήστε να αφήσετε αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκατε». Έτσι είχε «κλείσει» το τελευταίο του γράμμα προς τους Προσκόπους του κόσμου ο ιδρυτής του Προσκοπισμού Μπέιντεν Πάουελ.

Με αυτό του το όραμα για οδηγό, οι Πρόσκοποι του 1 ου Συστήματος Προσκόπων Ξάνθης, την Κυριακή 26 Απριλίου συμμετέχουν στο «Let’s do it Greece», την μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια για το περιβάλλον και ενώνουν τις δυνάμεις τους με χιλιάδες εθελοντές για μια καθαρή Ελλάδα.

Οι Πρόσκοποι από τις 10:30 έως και τις 14:00 θα βρίσκονται στο Πάρκο «Πηγαδάκι» στα Άβδηρα Ξάνθης, όπου θα καθαρίσουν και θα φροντίσουν με όρεξη και μεράκι το πάρκο, για να του δώσουν ξανά ομορφιά και χρώμα.

Αυτή η Κυριακή είναι μία μέρα γιορτής για το περιβάλλον και από αυτή τη γιορτή δε θα λείψουν το τραγούδι και το παιχνίδι, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι Πρόσκοποι!

Ελάτε και σεις την Κυριακή στην παρέα μας, στο μεγαλύτερο εθελοντικό ραντεβού της χώρας! Οι πρόσκοποι ευχαριστούν θερμά για την ευγενική υποστήριξη τον Δήμο Αδβήρων και τον Δήμαρχο Γιώργο Τσιτιρίδη και την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αβδήρων και τον πρόεδρό της Νίκο Χατζόπουλο.

Σχετικά Άρθρα