slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ούτε ρεύμα δεν δώσανε στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου… με γεννήτριες όλα τα μηχανήματα… τόσο τους φοβήθηκαν;

Συμφωνά με τα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος κ. Μπουτάρης, αρνήθηκε να δώσει ρεύμα στους διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες όλη η διοργάνωση του συλλαλητηρίου έγινε με μέριμνα και ευθύνη των διοργανωτών, οι οποίοι είχαν από προχθές το βράδυ δικές τους γεννήτριες και δικό τους εξοπλισμό.

Πολύ περισσότερο αυτό το οποίο έκανε εντύπωση ήταν ότι υπήρχαν «κινητές μονάδες αντιμετώπισης πρώτων βοηθειών» τόσο των διοργανωτών όσο και των μονάδων που ήταν υπεύθυνες για την κάλυψη της εκδήλωσης(από πλευράς πρόληψης ατυχημάτων), όπου λειτουργούσαν με δική τους γεννήτρια και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ειδικότερα τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος της ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας κ.Μίλτος Μπενάκης, όπου είχε τον συντονισμό της υγειονομικής κάλυψης της εκδήλωσης.

Ως εκ τούτου αρκετοί εκ των παρευρισκομένων στο συλλαλητήριο εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για την στάση του Δημάρχου θεσσαλονίκης καθιστώντας τον «κόκκινο πανι» για όλους όσους βρίσκονταν στο σημερινό συλλαλητήριο.

Η Karfitsa επικοινώνησε με τον κ. Πατσικά Μιχάλη ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Τα καταφέραμε με όλους απέναντι». Ο Δήμος έδωσε εγγράφως την άδεια, αλλά παροχή δεν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε επειδή το μόνο διαθέσιμο μέρος ήταν στο βασιλικό θέατρο. Λύση μπορούσε να βρεθεί αλλά μάλλον δεν υπήρχε η θέληση»

 

Σχετικά Άρθρα