slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Οργανωμένο σχέδιο για να πλήξουν το Καρναβάλι της Ξάνθης!!!

Βλέπω καθημερινά τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ πόλεμο που έχει κυρωθεί (από οργανωμένα όπως φαίνεται συμφέροντα) όχι στον Μανώλη Τσέπελη και τον Ηλία Ασκαρίδη αλλά στον ίδιο τον θεσμό του Καρναβαλιού και στην ίδια μας την πόλη.

Έχουν δημιουργηθεί έτσι μια σειρά από fake news και παραπληροφόρηση που ξεκινά από την Ξάνθη και έχει πλοκάμια και στην Αθήνα. Και το «σκανδαλοθηρικό νέο» το ντυμένο με υπερβολές, πάντα είναι πιο πικάντικο από την αλήθεια…

Τα γράφω αυτά ΤΩΡΑ στην έναρξη των γιορτών, γιατί βλέπω ότι από το σύστημα αυτό των συμφερόντων άγονται και φέρονται και κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής… Και βγαίνει «ο κάθε πικραμένος» ο κάθε «παραγκωνισμένος» για να πάρει λίγη δημοσιότητα και λέει την μπαρούφα του μη σκεπτόμενος ότι κάνει κακό στον διπλανό του…

Όλο αυτό κάνει κακό στο Καρναβάλι μας. Κάνει κακό στην πόλη μας. Κάνει κακό στους επαγγελματίες που περιμένουν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί αυτήν την περίοδο. Και θα το χρεωθείτε ΟΛΟΙ σας αν δεν πάει καλά ο θεσμός!

Βγάλτε τον σκασμό λοιπόν και αφήστε τον θεσμό να εξελίχθη… υπάρχει χρόνος να συζητηθούν τα λάθη οι παραλήψεις και να γίνουν παρατηρήσεις ΜΕΤΑ το τέλος των γιορτών.

Τα οργανωμένα συμφέροντα χρησιμοποιούν τυχοδιώκτες και δεν έχουν να χάσουν τίποτε… η πόλη μας όμως έχει να χάσει πολλά…

σ.ε. Εδώ είμαι αν διαφωνεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει…

Σχετικά Άρθρα