slider Πολιτισμός Τελευταία Νέα

Οι νέες ταινίες Frozen Ambrosia αύριο στην Ξάνθη!

Η ROUTE διοργανώνει στις 21 Νοεμβρίου την προβολή των νέων ταινιών Frozen Ambrosia, στον πολυχώρο του συλλόγου ΠΑΣ Αντίκας.

Το Frozen Ambrosia αποτελείται από μία σειρά ταινιών του Ελληνοαμερικανού κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Παπανικολάου, ο οποίος έχει ως στόχο να αναδείξει τη χειμερινή πλευρά της Ελλάδας.

«Η Ελλάδα έχει υπέροχα βουνά καλυμμένα από χιόνι και μια χειμερινή περίοδο που εκτείνεται από τον Δεκέμβριο έως στον Μάιο. Το μόνο που της λείπει είναι λίγο promotion» – K.Παπανικολάου.

Οι ταινίες που θα προβληθούν

1.Crete Arising: To ντοκιμαντέρ “Crete Arising”, είναι μια συμπαραγωγή με την Cosmote TV, όπου αναφέρεται η αξιοσημείωτη ιστορία του σκι στην Κρήτη. Έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2019.

2.Heras Angels: Τρεις νέες γυναίκες μας εμπνέουν με τον τρόπο ζωής τους κάνοντας ορειβατικό σκι σε όλη την Ελλάδα.

3.Wonderlust Ski/Bike Trip: Το “Wonderlust Ski/Bike Trip” ακολουθεί δύο φίλους που με τα ποδήλατά τους ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Γράμμο, στη Βόρεια Ελλάδα και από εκεί κάνουν σκι σε όλες τις μεγάλες κορυφές του βουνού.

4.Astamatitos: Ένας ογδονταεπτάχρονος σκιέρ, από τους πρώτους στην Ελλάδα, δοκιμάζει τώρα για πρώτη φορά το ορειβατικό σκι.

 

Τοποθεσία: Σύλλογος ΠΑΣ Αντίκας (Χασιρτζόγλου 8, Ξάνθη)
Ώρα: 21.30-23.30
Είσοδος: 8€

 

Follow Frozen Ambrosia: Facebook, Instagram

Follow ROUTE: Facebook, Instagram

Photos by Constantine Papanicolaou

Σχετικά Άρθρα