Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Οι Βούλγαροι δεν βάζουν μυαλό… νομίζουν ότι θα κονομήσουν μεταφέροντας λαθρομετανάστες

Lathrometanastes (1) Lathrometanastes

Συνελήφθησαν στις 16-6-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής- Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ροδόπης, τρεις αλλοδαποί διακινητές, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 34 και 27 ετών και ένας 24χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τέσσερις υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας υπήκοος Μιανμάρ.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά, τον 34χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου με βουλγάρικες πινακίδες και συνοδηγό τον 24χρονο, να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια, εντόπισαν τον 27χρονο, να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες και να προωθεί με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο