Επιχειρηματικότητα Κοινωνία Τελευταία Νέα

Νέα διάκριση για το Κτήμα Βουρβουκέλη για το κρασί «LAGARA WHITE 2013»

boyrboykekhs lagara

Στον 14ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης (Concours International Du Vin Thessalonique) που διεξήχθη από τις 3 Μαρτίου έως τις 5 Μαρτίου 2014 , το «ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ»  απέσπασε: Ασημένιο Μετάλλιο για τον οίνο: «LAGARA WHITE 2013- ΛΑΓΑΡΑ ΛΕΥΚΟΣ 2013»

Τα αποτελέσματα του 14 ου Διαγωνισμού Οίνου έχουν αναρτηθεί στα site της ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε (Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος). Για ακόμη μια χρονιά οι οίνοι του Κτήματος Βουρβουκέλη ξεχωρίζουν ανάμεσα σε πολλούς άλλους και καταφέρνουν να αποσπάσουν και πάλι αξιόλογες διακρίσεις.

Όπως μας ενημερώνει η πρόεδρος Φλώρα Βουρβουκέλη «Μία ακόμη σημαντική επιτυχία προστέθηκε στις πολλές και αξιόλογες διακρίσεις για το «ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ» στα Άβδηρα Ξάνθης. Το οινοποιείο της οικογένειας Βουρβουκέλη βρίσκεται στην είσοδο των Αβδήρων δίπλα στην επαρχιακή οδό, σε απόσταση είκοσι χιλιομέτρων από την πόλη της Ξάνθης. Διαθέτει χώρο υποδοχής επισκεπτών, αίθουσα γευσιγνωσίας καθώς και αίθουσα εκδηλώσεων. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, να ξεναγηθεί στον αμπελώνα και να επισκεφθεί το κελάρι των βαρελιών, καθώς και το χώρο παλαίωσης των φιαλών».

Σχετικά Άρθρα