slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μ.Λαζαρίδης | Προτείνω κοινές περιοδείες και συγκέντρωση με τους συνυποψηφίους μου δείχνοντας έτσι τη δυναμική της Ν.Δ.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης απέστειλε σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου, επιστολή στους συνυποψηφίους του της Νέας Δημοκρατίας, κυρίες Βάσω Παπουτσή – Μήττα, Μαρία Χατζηκωνσταντίνου και κ.  Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Καλαντζή και Γιάννη Πασχαλίδη.

Σε αυτήν, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, προτείνει στους συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Καβάλας, κοινές περιοδείες και μια κοινή συγκέντρωση με το συντονισμό της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ.

Σκοπός αυτών των περιοδειών, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, είναι όλοι μαζί να συνομιλήσουν με τους πολίτες, να ακούσουν όλα όσα τους ταλαιπωρούν καθημερινά, τις αγωνίες και τους φόβους τους, προκειμένου να γίνει κατανοητό από όλους ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή για τον τόπο απαιτεί πρώτα και πάνω από όλα ενότητα.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Λαζαρίδης πρότεινε να οργανωθεί από κοινού, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα, όπου ο κάθε υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά για την πρότασή του για την Π.Ε. Καβάλας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι χθες, μόλις ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Λαζαρίδης επικοινώνησε με τους συνυποψηφίους του και τους ευχήθηκε καλή προσωπική επιτυχία, καθώς και νίκη της παράταξης που θα κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Σχετικά Άρθρα