Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Μόνο ξύλο δεν έπεσε σήμερα το πρωί στο MUSUTU… ο δήμος κατάσχεσε τα τραπεζοκαθίσματά του (pics & video)

 musutu katasxesh aprilios 15 (5) musutu katasxesh aprilios 15 musutu katasxesh aprilios 15 (1) musutu katasxesh aprilios 15 (2) musutu katasxesh aprilios 15 (3) musutu katasxesh aprilios 15 (4)

Επιχείρηση του Δήμου Ξάνθης είχαμε σήμερα το πρωί από τις υπηρεσίες του οι οποίες με εργάτες και ένα μεγάλο φορτηγό πήγαν στο καφέ MuSuTu στην Δαγκλή και σήκωσαν όλα τα τραπεζοκαθίσματα που υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο πάνω στην εξέδρα μπροστά και στο πλάι του μαγαζιού.

Παρόν στην επιχείρηση και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά και ο επιχειρηματίας που απειλούσε με μηνήσεις κατά του αντιδημάρχου και ζητούσε την παρουσία εισαγγελέα ή του ίδιου του Δημάρχου. Μάλιστα έκανε καταγγελία και στην αστυνομία για κλοπή!!!

Στην ένταση συμμετείχαν και περαστικοί αλλά και διπλανοί καταστηματάρχες που διαμαρτύρονταν για την λειτουργία του Δήμου που όμως είναι επιβεβλημένη από τους νόμους και την πολιτική απόφαση για τήρησή τους. Μάλιστα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο η επιχείρηση είχε ειδοποιηθεί μια εβδομάδα πριν να συμμορφωθεί και να τα μαζέψει.

Το θέμα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μιας και θα πρέπει να υπάρχει ΆΜΕΣΑ ξεκαθάρισμα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο για τον αν θα πρέπει να συμμορφωθούν ΟΛΟΙ με τον νόμο περί κοινοχρήστων χώρων ή θα υπάρξει ένα στάδιο και ένα επίπεδο ανοχής λόγο της οικονομικής κρίσης η οποία έχει χτυπήσει την χώρα μας.




Σχετικά Άρθρα