Κοινωνία Τελευταία Νέα

«Μπουμπούκια» στην Κομοτηνή πουλούσαν ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα οπλοφορώντας

Συνελήφθη στις 19-6-2014 το μεσημέρι και στις 20-6-2014 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, μία 46χρονη ημεδαπή και ένας 50χρονος αλλοδαπός υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πώληση ναρκωτικών, κατοχή λαθραίων τσιγάρων και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι οι δύο δράστες δραστηριοποιούνται στην πώληση ναρκωτικών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

7 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 106,7 γραμμαρίων, 1 μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών, 8 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Στην κατοχή της 46χρονης, η οποία εντοπίσθηκε στο σπίτι, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 580 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο 50χρονος εντοπίσθηκε χθες το πρωί μετά από σχετικές αναζητήσεις των αστυνομικών και συνελήφθη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα