slider Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Μοναδικό!  Τώρα μπορείς να απολαύσεις στο Beat it το «Βασιλικό» σάντουιτς coronation chicken!

Το coronation chicken πρωτοφτιάχτηκε στη Μεγάλη Βρετανία την παραμονή της στέψης της βασίλισσας, το 1952. Τo Coronation chicken -κρύο κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ- δημιουργήθηκε για να μπορεί κανείς εύκολα να το καταναλώσει όσο θα έβλεπε την στέψη από τον καναπέ του μπροστά στην τηλεόραση (ναι, στην Αγγλία είχαν από τότε).

Γι’ αυτό και η συνταγή βασίστηκε σε ένα κρύο κοτόπουλο, ιδανικό για μπουφέ και τέλειο για να γεμίσει σάντουιτς. Την συνταγή για το κρύο κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ του Bbeat it την πήραμε απ ευθείας από την Αγγλία και είναι η αυθεντική του 1952.

Το κρύο κοτόπουλο με σάλτσα κάρυ – Coronation chicken είναι ένα τέλειο καλοκαιρινό πιάτο, κρύο και διακριτικά πικάντικο, εύκολο να ετοιμαστεί από πριν, ιδανικό για πάρτι και μπουφέ, για πικ-νικ και για σάντουιτς. Η γεύση του κουβαλά όλες τις επιρροές της Ινδίας στη βρετανική αυτοκρατορία, αλλά με τον πιο εξευγενισμένο τρόπο που κερδίζει και αυτούς που δεν επιλέγουν πικάντικα πιάτα. Η δε τεχνική της προετοιμασίας του διατηρεί ζουμερό το στήθος του κοτόπουλου, που συχνά το τρώμε στεγνό και άνοστο.

Δοκίμασε το ΤΩΡΑ!!!

Χτύπα ένα στο Beat it στην Περγάμου 1 (πλατεία Ελευθερίας) ή κάλεσέ μας στο 2541068633 και σου φέρνουμε εμείς την παραγγελία σου…

Beat it Street Food & Specialty Coffee

Δες και όλο το μενού μας εδώ: https://beat-it.gr/menu/

Σχετικά Άρθρα