slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Με μάσκες προσώπου μιας χρήσης κυκλοφορεί το προσωπικό του ΔΣΣ και στην πλατεία της Ξάνθης πίνουν καφέ οι μάνες με τα παιδιά τους!!!

Με πληροφόρησε φίλος της εφημερίδας ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε η πυρκαγιά στο Όλβιο οι στρατιωτικοί του ΔΣΣ κυκλοφορούν (όσοι είναι αναγκαίο να κυκλοφορήσουν σε εξωτερικούς χώρους) φορώντας μάσκες προσώπου μιας χρήσης!!! Την πληροφορία επιβεβαίωσα πριν λίγο μιας και είναι εντολή της διοίκησης.  Την ίδια ώρα στην πλατεία της Ξάνθης πίνουν καφέ η μάνες με τα παιδιά τους στα καρότσια!!! Και φυσικά όλοι μας δεν ξέρουμε ακόμα τι έχουμε υποστεί από το νέφος της Sunlight. Μακάρι να είναι τα αποτελέσματα αρνητικά αλλά σίγουρα υπάρχει θέμα με το ποιος έπρεπε να έχει μετρήσει και με το ότι μέχρι τώρα έπρεπε να έχουμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Μετράμε 3 μέρες και είμαστε ακόμα στο περίμενε…

Είμαστε στο σκοτάδι και στην άγνοια όλοι μας… περιμένουμε το ΔΠΘ να βγάλει αποτέλεσμα και το ερωτηματικό είναι “δεν έπρεπε να υπάρχει μια υπηρεσία ΚΡΑΤΙΚΗ που να έχει την ευθύνη να μετρά τους ρύπους αυτούς;”

Σχετικά Άρθρα