Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Με δέκα θέματα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ το απόγευμα της Δευτέρας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα έχουμε στις 24-02-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1 ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Εισηγητική Έκθεση Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας  Ανατολικής  Μακεδονίας και Θράκης κατά το 4ο Τρίμηνο 2013.

Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τρύφων Εξάρχου.

Έγκριση  2ης Τροποποίησης του  Προϋπολογισμού και ο Πίνακας Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων της Περιφέρειας  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Οικονομικού Έτους 2014.

Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Τρύφων Εξάρχου.

Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ΙΔΟΧ  στην Κεντρική Υπηρεσία της Περιφέρειας Α. Μ .Θ και των Περιφερειακών Ενοτήτων αυτής.

Εισηγητής : O Γενικός Δ/ντης Εσωτερικής Λειτουργίας  κ. Αριστοτέλης Γκαράνης.

Εγκριση σχεδίου και σύναψη προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης /Π.Ε Ροδόπης και του  Αριστοτέλιου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την εκπόνηση  ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Παρακολούθηση τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλίευσης δίθυρων μαλακίων» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Εισηγητής:O Προιστάμενος της Δ/νσης ΚτηνιατρικήςΑχιλλέας Σαχπατζίδης

Εγκριση σχεδίου και σύναψη Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Ιάσμου για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή πέργκολας και ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Πελεκητής» .

Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος  της Δ/νσης Τεχνικών Εργων Π.Ε Ροδόπης κ. Κωνσταντίνος Δερνεκτσής .

Αποδοχή των όρων και υποχρεώσεων που απορρέουν από την υλοποίηση του έργου «ESPY» / ‘Experimentation on Social Policy for Youth’. Ορισμός του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ως φορέα διαχείρισης και παρακολούθησης του Οικονομικού Αντικειμένου του έργου.

Εισηγητής: O Υπεύθυνος του γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Σπύρος Αρσενίου.

Ανάκληση της αριθμ. 275/2013 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ιωάννης Τελλίδης.

Εγκριση σχεδίου και σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Δήμο Αβδήρων για το έργο:  «Ανασκαφική έρευνα στο αρχαίο θέατρο Αβδήρων».

Εισηγητής: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Χαιτίδης.

Επανεξέταση χορήγησης θέσης στη επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών κα Αβραμίδου Θέκλα, στις  Λαϊκές Αγορές Ορεστιάδος και Σουφλίου της  ΠΕ Έβρου.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης κ.Γεώργιος Γερομάρκος.

Oρισμός  εκπροσώπου  της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την συγκρότηση επιτροπής αρμοδιότητας τoυ  Υπολιμεναρχείου  Σαμοθράκης.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ιωάννης Τελλίδης.

Σχετικά Άρθρα