Μαυρομιχάλη 6 Τελευταία Νέα

Ματαιώθηκε ο απολογισμός του Δημάρχου για το 2013… παραπαίει και η αντιπολίτευση (video)

Οριακά δεν υπήρξε απαρτία… απαξίωση του θεσμού από την αντιπολίτευση

apologismos dhmarxoy stilianidhs (2) apologismos dhmarxoy stilianidhs (1) apologismos dhmarxoy stilianidhs

Ματαιώθηκε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας 25 Αυγούστου με θέμα τον απολογισμό του δημάρχου για τα πεπραγμένα του 2013.

Όπως λέει και ο φίλος μου ο Αλέκος Παυλικιάνος «Τελικά ο λαός της Ξάνθης κάτι ήξερε και δεν έστειλε την παράταξη του Χ. Πούλιου στην εξουσία γιατί απόψε απέδειξαν ότι δεν τους άξιζε η τιμή από τους δημότες της Ξάνθης να διοικήσουν τον δήμο, αφού ούτε ένας από τους συμβούλους του δεν εμφανίσθηκε στην συνεδρίαση. Τελικό συμπέρασμα; Όλα για την καρέκλα». Εξέραιση στον κανόνα η παρουσία του κ. Παναγιωτίδη από την Σταυρούπολη. Πλην Παναγιωτίδη λοιπόν κανένας άλλος από την παράταξη Πούλιου δεν εμφανίστηκε στην συνεδρίαση και λόγω μη απαρτίας αυτή ματαιώθηκε.

Υπήρχαν βέβαια και απουσίες από την πλευρά της παράταξης του Δημάρχου αφού έλειπαν Τάσος Θεοδωρίδης και Δημήτρης Μπένης. Ένας από τους δυο αν ερχόταν η συνεδρίαση θα είχε πραγματοποιηθεί. Στην ουσία αυτή η συνεδρίαση έχει εθιμικό χαρακτήρα μιας και ο πρώην δήμαρχος Μ. Στυλιανίδης έχει τόσο μεγάλο έργο που έτσι κι αλλιώς μια δυο ώρες δεν φτάνουν για να το απαριθμήσει κανείς. (Ο απολογισμός θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τον απολογισμό του 2014 στις αρχές του νέου έτους!).

Σχετικά Άρθρα