slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Μακάριος Λαζαρίδης | Κίνητρα για επενδύσεις και λιγότεροι φόροι για την Ελλάδα που μας αξίζει

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφθηκε το παζάρι της Ελευθερούπολης.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης για την καθημερινότητα που βιώνουν, αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των επιχειρηματιών για άμεση μείωση της φορολογίας, παροχή κινήτρων για επενδύσεις και λιγότερες ασφαλιστικές εισφορές που θα τους επιτρέψουν να προχωρήσουν σε προσλήψεις.

Συζήτησε με τους πολίτες για την δραματική κατάσταση στην δημόσια Υγεία, το καταστροφικό πισωγύρισμα στην Παιδεία και την ανασφάλεια στην κοινωνία που γιγαντώθηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατανοούμε πλήρως», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «την αγανάκτηση των πολιτών και των ανθρώπων της αγοράς από τις τραγικές πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά».

«Δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να εργαστεί σκληρά για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα. Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η αυτοδύναμη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό σχέδιο θα φέρει ξανά το χαμόγελο στους πολίτες», είπε ο κ. Λαζαρίδης.

«Οι Έλληνες έχουμε χορτάσει από κάλπικες υποσχέσεις. Ο διχαστικός λόγος, ο λαϊκισμός και οι παλαιοκομματικές λογικές δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα του αύριο. Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει κίνητρα για επενδύσεις, θα μειώσει τους φόρους και τις εισφορές και θα εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των Ελλήνων» συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης.

Σχετικά Άρθρα