slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Μαθητές γυμνασίων και λυκείων θα μάθουν τους κινδύνους της Μηχανής από τους «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΥΣ»

Πιστοί στο ραντεβού μας με τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού μας, ξεκινάμε και φέτος τις ενημερώσεις για το μοτοποδήλατο, την μοτοσυκλέτα και τον ασφαλή χειρισμό τους.

    Μετά από υποδειγματική συνεννόηση με την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και έχοντας αρωγούς στο πλευρό μας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και  τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Ζαγναφέρη, το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης  και τον Σύλλογό μας Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Ξάνθης «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ», με πολύ όρεξη θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους μαθητές όσες περισσότερες γνώσεις αφορούν τον χώρο του δικύκλου.

    Με δεδομένα τα αποτελέσματα της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων στον τομέα των δικύκλων μικρού κυβισμού στο Νομό μας, πιστεύουμε πως με κάποιο τρόπο κι εμείς έχουμε συμβάλει ενημερώνοντας τους μαθητές που βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία για την ένταξή τους με σωστό τρόπο στον χώρο αυτό.

    Τα σχολεία που θα γίνουν ενημερώσεις για φέτος είναι εικοσιτέσσερα (24), δεκαέξι (16) Γυμνάσια και οκτώ (8) Λύκεια θα συμμετέχουν  μαθητές των τελευταίων  τάξεων των Γυμνασίων και  πρώτων τάξεων των Λυκείων.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ

ΚΥΡΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα