Κόμματα Τελευταία Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ζούμε σε μια χώρα που τιμωρεί την σκληρή δουλειά και ποινικοποιεί την επιτυχία»

Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Facebook και ανέφερε: «Ζούμε σε μια χώρα που τιμωρεί την σκληρή δουλειά και ποινικοποιεί την επιτυχία».

Και υπογράμμισε: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να συζητήσω με εκπροσώπους ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων που εργάζονται και επιχειρούν στην Ελλάδα. Παραθέτω έναν απλό πίνακα με το παράδειγμα που άκουσα σήμερα. Με απλά λόγια, όσο πιο πολύ πετυχαίνεις στη δουλειά σου, τόσο λιγότερα χρήματα κερδίζεις. Αντί να ζητάμε από τους νέους να έχουν όνειρα για να φτάσουν ψηλά τους δίνουμε αντικίνητρα να εργαστούν. Αντί να επιβραβεύουμε επαγγελματίες που ξενυχτάνε στα γραφεία τους, στα ιατρεία τους, στα εργοτάξια, τους αφαιρούμε την πρόσβαση σε χρήματα που ανήκουν στη δική τους τσέπη».

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της ΝΔ. υπογράμμισε: «Θέλω οι νέοι μας να ζήσουν σε μια Ελλάδα που θα αναγνωρίζει τη δουλειά τους, θα επιβραβεύει το ταλέντο τους, θα ανταμείβει τους κόπους τους. Γι αυτό είμαι υπέρ μιας τολμηρής μείωσης της φορολογίας. Είναι αξιακό και όχι μόνο οικονομικό ζήτημα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο