slider Καρναβάλι Ξάνθης Τελευταία Νέα

Καρναβάλι Ξάνθης 2019: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων 20 έως 24 Φεβρουαρίου. (Έναρξη και Καράς)

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της πρώτης εβδομάδας του Καρναβαλιού της Ξάνθης:

 

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Επίσημη έναρξη των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019 @ Κεντρική σκηνή

Φεβ 20 @ 18:00

Με ένα υπερθέαμα από ήχους, χορό και εντυπωσιακούς φωτισμούς θα ανοίξει η αυλαία των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2019. Με τους χτύπους τυμπάνων να συντονίζονται στους χτύπους της καρδιάς δίνοντας τον παλμό της ζωής, μέσα σε ένα πανδαιμόνιο κρουστών, ήχων και κίνησης ο Νίκος Τουλιάτος με την ομάδα Ηχοποιοί, θα συνοδέψουν τον Δήμαρχο της πόλης, ο οποίος θα κηρύξει την έναρξη του θεσμού. Ταυτόχρονα η Ηχόδραση, άλλη μια ομάδα κρουστών, θα συντονιστεί και από κοινού θα παρουσιάσει ένα εκρηκτικό μείγμα ρυθμού και κίνησης.

Αμέσως μετά πνευστά όργανα θα ξεκινήσουν παρουσιάζοντας παραδοσιακούς ήχους. Η σκυτάλη σε ηχοχρώματα Βαλκανίων με συνοδεία φωνής. Η ομάδα Ηχόδραση και η Χρύσα Μωραΐτη θα συνεχίσουν σε παραδοσιακούς δρόμους με κρουστά και τραγούδι. Όλη η μουσική τελετουργία έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, το κέφι, την διασκέδαση αλλά πολύ περισσότερο με την ειρήνη και την συνύπαρξη των λαών. Η διαφορετικότητα των κρουστών οργάνων κάθε περιοχής γίνεται μέσο επικοινωνίας και στο συνολικό αποτέλεσμα καθρεφτίζεται η πολιτισμική κουλτούρα των Βαλκανίων. Ακούσματα από χώρες όπως η Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία θα παρουσιαστούν με μια διαφορετική προσέγγιση. Το μουσικό ταξίδι θα καταλήξει βέβαια στην Ελλάδα και στην Ξάνθη όπου οργανώθηκε και προετοιμάστηκε ειδικά για να ανοίξει την μεγάλη αυτή γιορτή.

 

Συναυλία «Βασίλης Καρράς» @ Κεντρική σκηνή

Φεβ 20 @ 18:30

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής, αυθεντικός και με αμέτρητους θαυμαστές έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό του και να ξελογιάσει τα βράδια μας όπως μόνο αυτός ξέρει. Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Η πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή των τελευταίων δεκαετιών θα μας ταξιδέψει με τις αξεπέραστες ερμηνείες του.

 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ιστορικοί περίπατοι. Γνωριμία με την τοπική ιστορία, βόλτες στα σοκάκια της παλιά πόλης και στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. @ Παλιά Πόλη – Λαογραφικό μουσείο

Φεβ 22 @ 09:00

Στη διάρκεια των περιπάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια των Θ.Λ.Ε., αναπτύσσεται ένας διάλογος για την ιστορία, τις ιδιαίτερες τεχνικές, την εξέλιξη και την παρουσία κάθε μορφής τέχνης στο ανθρώπινο περιβάλλον. Στο μουσείο αφηγούμαστε στιγμές από τη νεότερη ιστορία της Ξάνθης. Ημερολόγια, μαρτυρίες, αντικείμενα συνθέτουν ένα ενδιαφέρον σκηνικό. Μια βόλτα στα σοκάκια της παλιά πόλης με κατάληξη το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο τηλ. 2541025421. Συμμετοχή 2€, συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο μουσείο.

Οργάνωση: ΦΕΞ / Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

 

Φωτογραφία «Κοιτάζω δε σημαίνει απαραίτητα ότι βλέπω» @ Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

Φεβ 22 @ 10:00

Φωτογραφία «Κοιτάζω δε σημαίνει απαραίτητα ότι βλέπω».

Θεματικές ενότητες: Η αποφασιστική στιγμή «το  φως η σκιά και η φωτογραφία», φωτογραφική μηχανή και βασικές λειτουργίες – μια βόλτα στο μουσείο, η γραμματική της φωτογραφικής τέχνης, οι φωτογραφίες και οι φωτογράφοι, λησμονημένες μορφές εκτύπωσης – παιχνίδι με φωτογραφικά χαρτιά.

Κόστος προγράμματος: 2€ ανά μαθητή.

Οργάνωση: Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης / φωτογραφική Λέσχη ΦΕΞ.

 

 «Ο καραγκιόζης βοηθός απελευθερωτή της Θράκης» @ Παλιά πόλη – και προσαρμοσμένο στο σχολείο

Φεβ 22 @ 11:00

«Ο καραγκιόζης βοηθός απελευθερωτή της Θράκης»

Στο πλαίσιο του εορτασμού «Ξάνθη ελεύθερη – 100 χρόνια» το μουσείο οργανώνει την παράσταση για όλες τις τάξεις του δημοτικού.

Χώρος διεξαγωγής: Παλιά πόλη – και προσαρμοσμένο στο σχολείο.

Διάρκεια προγράμματος: Από  90 έως 120 λεπτά.

Σε συνεργασία με το θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη, παρουσιάζει την παράσταση καραγκιόζη με τίτλο «ο καραγκιόζης βοηθός απελευθερωτή της Θράκης».Στόχος του προγράμματος ενόψει και του εορτασμού της απελευθέρωσης της Ξάνθης, είναι τα παιδιά να γνωρίσουν την τοπική ιστορία, να κατανοήσουν τα γεγονότα, μέσα από μια ψυχαγωγική παράσταση.

Κόστος προγράμματος: 5€ ανά μαθητή. Μόνο με κράτηση.

Οργάνωση: Θρακικό Θέατρο Σκιών / Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

 

Παρουσίαση βιβλίου: Όμηρος και Ανατολή στο σταυροδρόμι του Αιγαίου. Ιστορία-Αρχαιολογία-Μυθολογία @ Πολιτιστικός Πολυχώρος Ι.Θ.Τ.Π. Αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού», καπναποθήκη «Π»

Φεβ 22 @ 19:00

Παρουσίαση βιβλίου: Όμηρος και Ανατολή στο σταυροδρόμι του Αιγαίου. Ιστορία-Αρχαιολογία-Μυθολογία.

Συγγραφέας: Ηλίας Κ. Πετρόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Αντικείμενο του βιβλίου είναι η διερεύνηση του ιστορικού υπόβαθρου που δημιούργησε τα ομηρικά έπη και τον Επικό Κύκλο. Με κριτική και αναλυτική επανεξέταση του διαθέσιμου υλικού, ο συγγραφέας δίνει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να ερευνήσει από πρώτο χέρι την πρώιμη και καθοριστική περίοδο της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού γενικότερα.

Εισηγητές: κκ. Άνθιμος Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Μαρία Δημάση καθηγήτρια, πρόεδρος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων χωρών του Δ.Π.Θ., Ελένη Πολυχρονιάδου, δικηγόρος, πρόεδρος Δ.Σ. Δ. Τοπείρου και ο συγγραφέας

Συντονιστές: Δημήτρης Πετρόπουλος Μηχανολόγος- Μηχανικός, Μιχάλης Σπανίδης εκδότης.

Είσοδος ελεύθερη.

 

Συναυλία με τους «3GENS» @ Κεντρική σκηνή

Φεβ 22 @ 19:00

Μια παρέα φίλων μουσικών από την Κομοτηνή και την Ξάνθη, λίγο πάνω από τα τριάντα, μέχρι λίγο πάνω από τα εξήντα, συνυπάρχουν επί σκηνής εδώ και λίγα χρόνια. Μια ξεχωριστή συναυλία αφιερωμένη στα 60’ς,70’ς, 80’ς με ζωντάνια, τρελό κέφι, άφθονο ρομαντισμό και παλμό που σπανίζει. Έρχονται στην κεντρική σκηνή για μουσική απογείωση με τραγούδια που αγγίζουν μέχρι σήμερα τις καρδιές μας και όλοι θα σιγοτραγουδήσουμε από την αρχή έως το τέλος σαν μια μεγάλη παρέα. Τραγούδια με τα οποία μεγάλωσαν τρεις γενιές, πολυαγαπημένα, αξέχαστα και διαχρονικά σε ένα εξαιρετικό και πλούσιο πρόγραμμα που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και ακίνητο.

Γιάννης Σαβουλίδης, τύμπανα

Γιώργος Ευφραιμίδης, μπάσο

Μάκης Πατρωνίδης, ηλεκτρική κιθάρα

Γιάννης Κερζεβάνης, πλήκτρα

Τάσος Καπζάλας, πνευστά

Πολυχρονία Λακάκη, Σταύρος Παυλίδης και Γιώργος Πασχαλίδης, φωνητικά

 

Λαογραφική βραδιά @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Φεβ 22 @ 19:30

Ο σύλλογος πολιτισμού και παιδείας «Ερεβάν» και η χορευτική του ομάδα από τη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας θα μας παρουσιάσει χορούς και τραγούδια του αρμένικου πολιτισμού. Ένας σύλλογος από την γειτονική χώρα με μεγάλη πολιτιστική και εκπαιδευτική οργάνωση και συνεχή παρουσία σε εκδηλώσεις της χώρας του αλλά και στο εξωτερικό.

Οργάνωση: Αρμενική Κοινότητα Ξάνθης

 

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ιστορικοί περίπατοι. Γνωριμία με την τοπική ιστορία, βόλτες στα σοκάκια της παλιά πόλης και στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. @ Παλιά Πόλη – Λαογραφικό μουσείο

Φεβ 23 @ 09:00

Στη διάρκεια των περιπάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια των Θ.Λ.Ε., αναπτύσσεται ένας διάλογος για την ιστορία, τις ιδιαίτερες τεχνικές, την εξέλιξη και την παρουσία κάθε μορφής τέχνης στο ανθρώπινο περιβάλλον. Στο μουσείο αφηγούμαστε στιγμές από τη νεότερη ιστορία της Ξάνθης. Ημερολόγια, μαρτυρίες, αντικείμενα συνθέτουν ένα ενδιαφέρον σκηνικό. Μια βόλτα στα σοκάκια της παλιά πόλης με κατάληξη το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο τηλ. 2541025421. Συμμετοχή 2€, συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο μουσείο.

Οργάνωση: ΦΕΞ / Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

 

Η γιορτή της Λαογραφίας

Φεβ 23 @ 11:30

Οι Θρακικές Λαογραφικές Εορτές στοχεύουν στην διατήρηση, αναβίωση των ηθών και των εθίμων και την προβολή της λαϊκής παράδοσης, η οποία είναι αναγκαία για τη διατήρηση της φυσιογνωμίας μας μέσα στη διαδρομή της ιστορίας. H Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης θα συμμετέχει με το έθιμο του «Καλόγερου» από τη Βιζύη της Θράκης. Στη συνέχεια άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας με τις παραδοσιακές τους στολές, θα χορέψουν χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας πιασμένοι χέρι χέρι με τους θεατές σε ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι και όλη η πλατεία θα μετατραπεί σε χώρο γιορτής και παράδοσης.

Συμμετέχουν οι σύλλογοι:

Θρακιωτών Επαρχίας Νέστου

Χορευτικός Όμιλος Ξάνθης

Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης

«Τραντέλλενες»

Μικρασιατών «Αλησμόνητες Πατρίδες»

Κιμμερίων «Αμφέραος»

Αβάτου Ξάνθης

Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης

«Θάμυρις»

Ποντίων Ξάνθης

Κρητικής Αδελφότητας Ξάνθης

«Η Θράκη»

Εκπολιτιστικός σύλλογος «Δισπηλιό» Καστοριάς

 

Βαλκανικός Γάμος @ Αμφιθέατρο «Καραθεοδωρή»

Φεβ 23 @ 19:00

Βαλκανικός Γάμος

Στα πλαίσια των Θ΄ Μουσικοχορευτικών Θεσμίων, το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης με την συμμετοχή του συγκροτήματος PHILIP KUTEV της Βουλγαρίας και ENSEMBLE KOLO της Σερβίας πραγματοποιεί μια τριεθνή παραδοσιακή συνάντηση.

Είσοδος ελεύθερη.

 

«Του Καπνού τ΄ Αρώματα» @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Φεβ 23 @ 20:00

Μια παράσταση αφιερωμένη στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ένταξη της Ξάνθης στον Ελληνικό κορμό, πλημμυρισμένη από εικόνες, χορούς και τραγούδια, με τα οποία προβάλλεται η ιστορική, η κοινωνική και πολιτισμική διαδρομή των κατοίκων της Ξάνθης. Αρώματα έντονα και μοναδικά, με την συμμετοχή του Σέρβικου Λαϊκού Χορευτικού Συνόλου του Organizacija za narodnu umetnost – Srbija, του θεατρικού εργαστηρίου «Ανατολικά του Νέστου», της σχολής χορού «X-Dream» και του ωδείου « Το Εύφωνον».

Ένα κουβάρι μνήμης που ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας αλήθειες, πάθη, μίση και διαμάχες της δεκαετίας 1919-1929. Ταξίδι νοσταλγικό « στα αρώματα » του χρυσόφυλλου «μπασμά» και στον κόσμο των καπνεργατών και των καπνεμπόρων, που με περίσσιο σθένος, πρόσφεραν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της πόλης και στην ανάδειξη της σε « Αρχόντισσα » της Θράκης.

Μια ηθογραφία εποχής, που αναδεικνύει, με ρεαλιστικό τρόπο, τα ήθη της ξανθιώτικης κοινωνίας στην μετά την ενσωμάτωση με την Ελλάδα εποχή. Μιας κοινωνίας που είχε στην σύνθεσή της πολλούς αστούς με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και χιλιάδες πρόσφυγες κατατρεγμένους που προσπαθούσαν «με νύχια και με δόντια» να ανασυσταθούν από την τέφρας τους και να συνυπάρξουν σε μια πόλη κατεστραμμένη και εξαθλιωμένη κοινωνικά και οικονομικά. Το χρήμα αποτελούσε μέγιστο ζητούμενο τόσο για εκείνους που επιδίωκαν να το αυγατίσουν όσο και για εκείνους που το χρειάζονταν για να επιβιώσουν.

Πρόκειται για έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των ξανθιωτών που προσπέρασαν την επώδυνη εμπειρία της βουλγαρικής κατοχής, τα δάκρυα, το αίμα, τις διώξεις, τους φόνους και με περίσσια ψυχική δύναμη στάθηκαν περήφανα μπροστά στις νέες προκλήσεις της ζωής.

Οργάνωση: Σύλλογος Εβριτών Ν. Ξάνθης.

 

Ετήσιος χορός συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης @ Αίθουσα Εκδηλώσεων «Απόλλων»

Φεβ 23 @ 20:00

Ετήσιος χορός συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης

Ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης σας προσκαλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, όπου θα εμφανιστούν και τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Γιάννης Κουρτίδης – Αλέξης Παρχαρίδης, τραγούδι, Τάσος Πετρόπουλος, λύρα – τραγούδι, Γιάννης Πολυχρονίδης, νταούλι, Νίκος Μεταξάς, πλήκτρα.

Τιμή πρόσκλησης: 15€(κανονικό), 10€ (παιδικό), πλήρες μενού και άφθονο ποτό.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2541078811. Οι κρατήσεις ισχύουν μέχρι την έναρξη του προγράμματος.

 

Θεατρική παράσταση «Το καθάρσιο του παιδιού» @ Σπίτι Πολιτισμού ΦΕΞ

Φεβ 23 @ 20:30

Θεατρική παράσταση «Το καθάρσιο του παιδιού»

Ο σύλλογος νεολαίας Κιμμερίων σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα της ΦΕΞ, παρουσιάζουν την κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντό, «Το καθάρσιο του παιδιού».

Σχετικά με το έργο:

Γαλλία, αρχές 19ου αιώνα. Ένας βιοτέχνης ειδών κεραμικής αποφασίζει να δημιουργήσει ένα νέο μείγμα άθραυστης πορσελάνης με την προοπτική να κατασκευάσει ένα γιογιό που θα χρησιμοποιηθεί από τον στρατό. Για αυτό το λόγω καλεί την πρόεδρο της επιτροπής του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης σε γεύμα με τα επιδείξεως. Η επίσκεψη όμως παίρνει περίεργη τροπή όταν ο επτάχρονος δυσκοίλιος γιος αρνείται να πιει το καθάρσιό του.

Διασκευή: Φώτης Καρυώτης.

Σκηνικά – κουστούμια: Βάνια Φίτσεβα.

Φώτισμοί: Πασχάλης Ξανθόπουλος.

Μουσική επιμέλεια: Φώτης Καρυώτης.

Παίζουν: Κατερίνα Τσώλου, Αναστασία Κιαχίδου, Σιμπέλ Τσακίρ Κιουτσούκ, Κατερίνα Ξανθοπούλου, Δήμητρα Χριστοφορίδου, Βασιλική Μονοπόρτη και Φώτης Καρυώτης.

Σκηνοθεσία: Βάνια Φίτσεβα.

 

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ιστορικοί περίπατοι. Γνωριμία με την τοπική ιστορία, βόλτες στα σοκάκια της παλιά πόλης και στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. @ Παλιά Πόλη – Λαογραφικό μουσείο

Φεβ 24 @ 09:00

 

Στη διάρκεια των περιπάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια των Θ.Λ.Ε., αναπτύσσεται ένας διάλογος για την ιστορία, τις ιδιαίτερες τεχνικές, την εξέλιξη και την παρουσία κάθε μορφής τέχνης στο ανθρώπινο περιβάλλον. Στο μουσείο αφηγούμαστε στιγμές από τη νεότερη ιστορία της Ξάνθης. Ημερολόγια, μαρτυρίες, αντικείμενα συνθέτουν ένα ενδιαφέρον σκηνικό. Μια βόλτα στα σοκάκια της παλιά πόλης με κατάληξη το Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο τηλ. 2541025421. Συμμετοχή 2€, συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο μουσείο.

Οργάνωση: ΦΕΞ / Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης

 

Μουσική παράσταση με το φωνητικό συγκρότημα Ξάνθης «Αρίων», «είναι αρρώστια τα τραγούδια» @ Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Φεβ 24 @ 20:00

Η χορωδία «Αρίων», μετά την αποχώρηση του επί είκοσι τεσσάρων ετών μαέστρου και δημιουργού της Γιάννη Παπαδόπουλου το 2014, συνεχίζει την δημιουργική της παρουσία με την διεύθυνση του επί δέκα χρόνια συνοδού της στο πιάνο Τριαντάφυλλου Σφυρή και επιχειρεί να ανανεώσει το είδος του χορωδιακού τραγουδιού εισάγοντας νέες ιδέες και πειραματισμούς που εκπλήσσουν ευχάριστα το ακροατήριο. Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τις προηγούμενες παραστάσεις «Ένας Αρίων…Εκτός Ορίων», «Σαν όνειρο μαγευτικό» και «Βιολιά τραγουδούνε» γνωρίζουν πλέον ότι ο χαρακτηρισμός «χορωδία» δεν χωράει αυτό που γίνεται στον Αρίωνα, γι αυτό και προτιμά να αυτοπροσδιορίζεται ως «Φωνητικό Συγκρότημα». Μέσα από τις παραστάσεις του προσπαθεί να πάει πιο πέρα από το απλό χορωδιακό τραγούδι και να εξερευνήσει τις εκφραστικές δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής χρησιμοποιώντας την πολλές φορές και κάπως ανορθόδοξα. Στη φετινή παράσταση «Είναι αρρώστια τα τραγούδια» τα μέλη και οι φίλοι τους που συμμετέχουν θα μας δώσουν την δική τους άποψη πάνω σε μερικά από τα τραγούδια που άφησαν ανεξίτηλα τα ίχνη τους την ιστορία της ελληνικής μουσικής. Συμμετέχουν:

Τα μέλη του φωνητικού συγκροτήματος: Πέτρος Πασβάντης, Κώστας Βογιατζόγλου, Άγγελος Τσουμάνης, Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, Σταύρος Χρηστίδης, Ζαχαρίας Χαχαμόπουλος, Παναγιώτης Νένδος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Αργύρης Μυτακίδης, Γεράσιμος Μπουρσινός, Δημήτρης Χατζόπουλος, Λεωνίδας Βλασακούδης, Κυριάκος Φελέκης, Μάκης Α. Αβραμίδης, Κώστας Δημητριάδης και Άγγελος Ξανθόπουλος.

Τα μέλη της νεανικής χορωδίας: Μαρία Κωτσάλη, Έλενα Σαμουργκανίδου, Αναστασία Συμεωνίδου, Δέσποινα Φελέκη, Σέρτζιο Μπετχαβά και Ευθύμης Μπετχαβά.

Τραγούδι και φωνητικά: Καίτη Μπεμπεκίδου, Έφη Φλώρου, Αθανασία Πουλουτίδου και η Χρυσούλα Γρηγορίου.

Οι μουσικοί: Τριαντάφυλλος Σφυρής στο πιάνο, Μάκης Η. Αβραμίδης στην κιθάρα, Βαγγέλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι και το μαντολίνο, Μάκης Α. Αβραμίδης στο μαντολίνο, Γεράσιμος Σταθόπουλος στο κλαρινέτο, Μαρία Μανανά στο βιολί, Δημήτρης Σφυρής στο ακορντεόν και Κοσμάς Ρήστας στο ηλεκτρικό μπάσο.

Σχετικά Άρθρα