slider Εκδηλώσεις Τελευταία Νέα

Καθαρά Δευτέρα στα Μάγγανα με δωρεάν γλέντι και παρέλαση (Δείτε το πρόγραμμα)

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΜΑΓΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

Την Καθαρά Δευτέρα 02 Μαρτίου 20, στις 12:00¨ (στην πλατεία του χωριού), να απολαύσετε τη μαγευτική και διαχρονική καρναβαλική παρέλαση και να διασκεδάσετε στο μοναδικό σαρακοστιανό γλέντι (με LIVE πρόγραμμα του Γιώργου Κουμουλίδη), στα Μάγγανα του Δήμου Τοπείρου, με δωρεάν κρασί, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα, φασολάδα και άλλα πολλά τα οποία προετοιμάζονται από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, σε συνδυασμό με το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού σας, ξεκινώντας έτσι, τη Μεγάλη Σαρακοστή…!!!

Για όσους επιθυμούν, να παρελάσουν στη καρναβαλική παρέλαση, καθώς και για κάθε άλλη πληροφορία σχετικά, μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας του χωριού Γιώργο Σαμπανίδη, (τηλ επ/νίας : 6974695350).

«Η Καθαρά Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Σαρακοστής, της σωματικής και πνευματικής μας κάθαρσης και αποτελεί μια καλή αφορμή για ατομική, συλλογική και κοινωνική κάθαρση. Την χρειαζόμαστε όλοι μας για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτά που σχεδιάζουμε και ονειρευόμαστε».

– Το Τ.Σ. της Κοινότητας Μαγγάνων &

– Τα Δ.Σ. των Πολιτιστικών Συλλόγων Νεολαίας & Γυναικών Μαγγάνων

του Δήμου Τοπείρου,

εύχονται σε όλους καλή Σαρακοστή…!!!

Σχετικά Άρθρα