slider Πολιτισμός Τελευταία Νέα

“Η Χρυσή Ράβδος της Σοφίας Ι – Η Επιστροφή” του Ξανθιώτη Χρήστου Αραμπατζή

Το πρώτο συναρπαστικό μέρος ενός μεσαιωνικού έπους με πλοκή που καθηλώνει. Η Χρυσή Ράβδος της Σοφίας, ένα πανίσχυρο μαγικό αντικείμενο δύναμης, φτιαγμένη από ξωτικά, θα παρείχε απόλυτη εξουσία στον κάτοχό της φέρνοντας την καταστροφή στους αντιπάλους του. Όταν, μετά από περιπέτειες, ανακαλύπτεται από μία ομάδα νέων, η τρομερή είδηση της εύρεσής της κάνει το γύρο του τότε γνωστού κόσμου.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων των ανθρώπων και των βασιλιάδων τους εναντίον του Σκότους, το οποίο έχει σπείρει στη Γη ο μάγος Γκράσλοου, ξεσπούν αδυσώπητες, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση της Ράβδου. Από τη μία οι άνθρωποι χρειάζονται τη Χρυσή Ράβδο της Σοφίας για να την καταστρέψουν, και από την άλλη, ο μάγος Γκράσλοου, και ο σκοτεινός στρατός του, χρειάζονται το πανίσχυρο αντικείμενο για να κυριαρχήσουν πάνω στον πλανήτη. Δεν θα λυπηθούν κανέναν και τίποτα, στο δρόμο προς την κατάκτηση της Ράβδου.

Πρόκειται για τον πρώτο τόμο ενός μεσαιωνικού έπους με συναρπαστική πλοκή, γεμάτο ανατροπές, προδοσίες, μαγεία, και μάχες μεταξύ ανθρώπων αλλά και του καλού και του κακού, το οποίο θα κρατήσει σε αγωνία και με αμείωτη ένταση το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Περισσότερα: https://www.facebook.com/i.epistrofi/

Σχετικά Άρθρα