slider Μουσική Τελευταία Νέα

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Η ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη, θα είναι η εκπρόσωπός μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου», το θέμα του τραγουδιού θα αφορά τα κορίτσια την περίοδο της εφηβείας, τα οποία πρέπει να έχουν υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής. Η μουσική είναι ποπ με πολλά έθνικ στοιχεία.

Τη σκηνική παρουσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το τραγούδι θα είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου. Ωστόσο, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για να δοθεί το πράσινο φως στη νεαρή τραγουδίστρια. Όπως ειπώθηκε, η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με τους ειδικούς διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.

Σχετικά Άρθρα