Lifestyle slider Τελευταία Νέα

Η μόδα κύκλους κάνει

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι ταπετσαρίες τοίχου επέστρεψαν! Οι εποχές όμως που βλέπαμε ένα ολόκληρο δωμάτιο αποκλειστικά καλυμμένο από ταπετσαρίες floral και βαριές σκούρες αποχρώσεις έχουν περάσει. Πλέον σε ότι αφορά τη διακόσμηση έχει επικρατήσει η άποψη ότι το λιγότερο είναι περισσότερο.Επιλέγουμε ουδέτερες αποχρώσεις και απλά μοτίβο τα οποία εξαρτώνται αποκλειστικά από το δικό μας προσωπικό γούστο. Έχουμε συλλέξει για εσάς, μερικές από τις πιο καυτές τάσεις σε ότι αφορά τις ταπετσαρίες τοίχου. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας. Μέχρι το τέλος του άρθρου ίσως καταλήξετε να γίνετε ο πιο πιστός θαυμαστής της ταπετσαρίας.

Γεωμετρικά σχέδια

Μην ξεχνάτε ότι όλες οι τάσεις στη μόδα κάνουν κύκλους. Η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’70 που πλέον κυκλοφορεί πρόσφατα σε όλα τα καταστήματα, μας κάνει εύκολο να καταλάβουμε γιατί τα γεωμετρικά μοτίβα επέστρεψαν δυναμικά. Αν χρησιμοποιηθούν σωστά, επιτυγχάνουν εύκολα τη λεπτή ισορροπία δημιουργίας οπτικού ενδιαφέροντος χωρίς να καταστούν υπερβολικά κουραστικές στο μάτι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, τα γεωμετρικά μοτίβα είναι συχνά αρκετά τολμηρά για να τραβήξουν το μάτι χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Ταπετσαρία Ψηφιακής Εκτύπωσης

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι πλέον αγαπημένη τάση σε ότι αφορά τις ταπετσαρίες. Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ταπετσαρία από οποιαδήποτε εικόνα επιθυμείτε. Ουσιαστικά, αυτή η τάση σας δίνει πλήρη εξουσία για το πώς φαίνεται το τελικό προϊόν. Όσον αφορά το πώς γίνεται, η διαδικασία είναι πραγματικά αρκετά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποστείλετε τη φωτογραφία υψηλής ανάλυσης της επιλογής σας. Αλλά, ξέρετε ποιο είναι μακράν το πιο cool χαρακτηριστικό της αναβάθμισης της τεχνολογίας στις ταπετσαρίες; Η ταπετσαρία δεν πρέπει απαραίτητα να έχει την μορφή που πάντα ξέραμε. Πολλές εταιρείες που υποστηρίζουν την υπηρεσία ψηφιακής εκτύπωσης ταπετσαρίας, εκτυπώνουν σε εναλλακτικά υλικά όπως ύφασμα ή βινύλιο. Όταν όμως  συνδυάζονται με μια κόλλα χαμηλότερης ποιότητας, αυτά τα υλικά μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από τον τοίχο κάθε φορά που είστε έτοιμοι για μια αλλαγή στη διακόσμηση των τοίχων.

Μεταλλική ταπετσαρία

Εάν τα κομψά σχέδια είναι αυτό που ψάχνετε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, οι μεταλλικές ταπετσαρίες είναι η ιδανική λύση για εσάς. Η ελαφριά λάμψη που έχουν αυτές οι ταπετσαρίες είναι αρκετή για να προσθέσει μια κομψή αίσθηση σε οποιοδήποτε χώρο, με ένα συγκριτικά χαμηλό κόστος. Δεδομένου ότι οι μεταλλικές ταπετσαρίες τείνουν να είναι μια πολύ τολμηρή επιλογή, μην ξεχνάτε ότι η απλότητα είναι η λέξη κλειδί για μία τέτοια επιλογή. Οπότε προσοχή σε αυτή την ιδιαίτερη ταπετσαρία. Η υπερβολή ενδεχομένως να χαλάσει το συνολικό αποτέλεσμα.

Μετά τη μόδα με τα αυτοκόλλητα τοίχου τα οποία αποτελούν κι αυτά μια ιδανική και οικονομική λύση για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, η μόδα της ταπετσαρίας επέστρεψε δυναμικά για να δώσει ένα νέο αέρα στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων παρά το γεγονός ότι δεν είναι μια πραγματικά νέα μόδα. Διακοσμήστε λοιπόν το σπίτι σας με ταπετσαρίες τοίχου και δείτε το να ζωντανεύει!

Σχετικά Άρθρα