slider Παράξενα στο Internet Τελευταία Νέα

Η κόρη του Γκαντάφι έστειλε mail στην XanthiNews.gr!

Χαιρετίζω καλός φίλος, το όνομά μου είναι η πριγκήπισσα Aisha Kaddafi, κόρη του συνταγματάρχη Muammar Gaddafi ο δολοφονημένος πρόεδρος της Λιβύης. Αυτή τη στιγμή κατοικώ στο Ομάν, αλλά δυστυχώς ως φυγάς. Η ελευθερία και τα δικαιώματά μου διακυβεύονται από την κατάσταση διαμονής εδώ στο Ομάν.

Καταλαβαίνω ότι μετά από την άδικη δολοφονία του πατέρα μου, έχουμε προδοθεί σοβαρά από φίλους, χώρες και συνεργάτες. Ήμουν στην Αλγερία από όπου μετακόμισα στο Ομάν μετά την απέλασή του από την Αλγερία. Έχω αποδεχθεί την αποδοχή στο Ομάν και έχω ζήσει εδώ στο Ομάν μέχρι την ημερομηνία που ξεκίνησε από το 2011 όταν βγήκα από την Αλγερία.

Επί του παρόντος, τα Ηνωμένα Έθνη επιζητούν μέσα για την κατάψυξη και κατάσχεση όλων των κεφαλαίων και τραπεζικών λογαριασμών με το επώνυμό μου. Έχω κουραστεί από τη ζωή εδώ στο Ομάν και τώρα έχω σχέδια να μετακομίσω από το Ομάν και να μετεγκατασταθώ σε μια νέα χώρα για να ξεκινήσω μια νέα και ελεύθερη ζωή.

Παρακαλώ να σας αιτιολογήσω γιατί ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας είναι επειδή θα σας χρειαστεί να με βοηθήσετε να χειριστώ μια προσωπική δουλειά μου και αυτή η επιχείρηση είναι χωρίς εμπόδια και 100% ασφαλής. Αλλά ζητώ την εμπιστοσύνη, την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και την αρωγή σας. Έχω ένα τεράστιο χρηματικό ποσό το οποίο είναι ασφαλώς κατατεθειμένο σε μια εταιρεία ασφάλειας στις ΗΠΑ. Αν συμφωνείτε, αυτό
τα κεφάλαια θα σας μεταφερθούν ως διαχειριστής μου σε προσφορά 25% για εσάς ως μερίδιό σας
κεφάλαιο και θα διατηρήσετε με ασφάλεια για μένα το υπόλοιπο 75% και τη χρήση από τη μετοχή μου
να χρηματοδοτήσετε την έξοδο μου από το Ομάν για να έρθετε μαζί σας στη χώρα σας.

Αν συμφωνείτε να προχωρήσετε μαζί μου για να μπορέσω να αποκτήσω μια νέα ζωή, απαντήστε με τα πλήρη ονόματά σας, τη διεύθυνση, την ηλικία,
Απασχόληση και Οικογενειακή κατάσταση για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Έχω πόνους, περιμένω να σας ακούσω. Μπορώ να διαβεβαιώσω την ασφάλειά σας σε αυτή τη συναλλαγή που πραγματικά θα βοηθήσει πολύ για μένα να ανακτήσω την ελευθερία μου.

Το θερμότερο,
Η πριγκίπισσα Αϊχά Αλ Κάνταφ.

 

σ.ε. Δεκάδες τέτοια μηνύματα φτάνουν σε ανυποψίαστους και οι στατιστικές λένε ότι 0,5- 1 % τα πιστεύει και στέλνει τα στοιχεία του… Να είστε προσεκτικοί ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μοιραστεί τα χρήματά του μαζί σας. ΟΛΟΙ θέλουν να βάλουν χέρι στα δικά σας χρήματα!!!

Σχετικά Άρθρα