Κοινωνία Τελευταία Νέα

Η απάντηση του Τέρενς Κουίκ στον Γιώργο Παυλίδη (μετά από δηλώσεις του τελευταίου!)

Ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και Eπικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, στέλνει την εξής δημόσια – ανοικτή επιστολή στον νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Γιώργο Παυλίδη:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Τα στελέχη του Συνδυασμού μας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, μου κοινοποίησαν μία ανακοίνωση που εξέδωσε το δικό σου Γραφείο Τύπου και η οποία με αφορά.

Σε παρακαλώ, μην το πάρεις προσωπικά, αλλά σήμερα έχω σοβαρότερες δουλειές να κάνω εδώ στο Κοινοβούλιο, με νέα νομοσχέδια που αφορούν και την παραμεθόρια περιοχή μας, από το να χάσω πολύτιμη ώρα και να ασχοληθώ με την απάντηση.

Μην ανησυχείς, πάντως… Αύριο – μεθαύριο οπωσδήποτε θα βρω λίγο χρόνο και κάτι θα βρεθεί να σου γράψω, εγώ προσωπικά. Δεν θα σε ξεχάσω…

Φιλικά

Τέρενς

Υ.Γ.: Ισχύουν τα τηλεφωνικά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου για την εκλογή σου. Ισχύει ότι θα σε βοηθήσω τα μέγιστα για να πάει μπροστά, με ΣΩΣΤΕΣ αποφάσεις και δράσεις αυτή η ευλογημένη ακριτική Περιφέρεια. Δίπλα σου και ως Περιφερειακός Σύμβουλος και ως Βουλευτής. Χωρίς αμφίπλευρους εγωισμούς, θα είναι χρήσιμη η παρουσία μου και στο Κοινοβούλιο και στα Υπουργεία. Ας το εκμεταλλευτούμε…

Αρκεί να συνηθίσεις ότι θα μιλάω φωναχτά και με σταράτες προκαταβολικές κουβέντες που θα κάνουν πεντακάθαρη και διαυγή (στα μάτια των πολιτών) την συνεργασία μας.

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά.

Σχετικά Άρθρα