slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ευχαριστήριο του Ειδικού Γυμνασίου Ξάνθης προς τον Στρατηγό Δκτη του Δ.ΣΣ. Γ. Καμπά

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι γονείς /κηδεμόνες και οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης ευχαριστούν θερμά τον Διοικητή  του Δ’ΣΣ Αντιστράτηγο Γ. Καμπά για την πραγματοποίηση εργασιών βελτίωσης του σχολικού μας κτιρίου.

Η άμεση ανταπόκρισή του Διοικητή του Δ’ΣΣ Αντιστράτηγου Γ. Καμπά στην πρόσκλησή μας για μελέτη και αποπεράτωση  των εργασιών τροποποίησης των σχολικών αιθουσών από το Τάγμα Μηχανικού, συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχή διαμόρφωση του σχολικού κτιρίου που οδηγεί σε αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας έργου.

Επιπρόσθετα θεωρούμε χρέος μας να εκφράσουμε ένα ακόμη ευχαριστώ για την ευγενική δωρεά ηλεκτρονικού και αθλητικού εξοπλισμού στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνασίου Λυκείου Ξάνθης. Η δωρεά αυτή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο ώστε οι μαθητές μας να έχουν πρόσβαση σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής καθώς και η μελέτη και ολοκλήρωση των εργασιών  βελτίωσης του σχολικού κτιρίου, αποδεικνύει  έμπρακτα, για μια ακόμη φορά, την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση του Δ’ Σώματος Στρατού.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΒΑΡΕΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

Σχετικά Άρθρα