Γενική

Ευχές αλλά και κοινωνική ευαισθησία από την ομάδα μας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίττας της Skoda Ξάνθη

Μια ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας το απόγευμα της Παρασκευής στο Le Chalet. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί επίσημοι, η επαγγελματική ομάδα, το ΤΕΠ, η εφηβική ομάδα αλλά και το προσωπικό της, η Ξανθιώτικη ΠΑΕ τήρησε το έθιμο κι ευχήθηκε «καλή χρονιά».
Ο Πρόεδρος της ομάδας κος. Άρης Πιαλόγλου στην ομιλία του, αφού ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά αλλά και το πιο βασικό την για υγεία, αναφέρθηκε στην ιστορία της SKODA ΞΑΝΘΗ στην μεγάλη κατηγορία αλλά και στο γεγονός ότι αυξάνονται οι απαιτήσεις χρόνο με το χρόνο. Επίσης τόνισε πως η ΞΑΝΘΗ θα ξεπεράσει και το πρόσφατο εμπόδιο, από την κλήση της από τον εισαγγελέα για τα συνθήματα που ακουστήκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εναντίον του Σισέ. Ο κόσμος της Ξάνθης και οι φίλαθλοι θεωρούν άδικη αυτή την κλήση, εφόσον στο παρελθόν και η ομάδα και το γήπεδο και οι φίλαθλοι έχουν βραβευτεί παρά πολλές φορές για την φίλαθλη και αγωνιστική συμπεριφορά τους. Τα έκτροπα που γίνονται σε άλλα γήπεδα συγκρινόμενα με μερικές εκφράσεις που πάντα εκστομίζονται από ανεγκέφαλους είναι τεράστια. Είναι άδικο γιατί η Ξάνθη όχι μόνο υβρίστηκε σαν ομάδα, σαν φίλαθλοι αλλά και η ίδια η πόλη ένοιωσε την βαρβαρότητα οπαδών συγκεκριμένων ομάδων που τα έκαναν γυαλιά καρφιά και βέβαια ουδέποτε τιμωρήθηκαν.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων που πέρα από το αγωνιστικό, τόνισε και το κοινωνικό πρόσωπο της SKODA ΞΑΝΘΗ και προσωπικά του κ. Πανόπουλου, με την ευαισθησία που δείχνει η ΠΑΕ σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας, όπως είναι το Γηροκομείο Ξάνθης και το Ψυχολογικό Κέντρο. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου έδωσε την επιταγή για το Ψυχολογικό Κέντρο στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ. κ. Παντελεήμων, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Επιτρόπου την αντίστοιχη επιταγή στην Πρόεδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου κα. Στυλιανίδου. Το φλουρί της πίττας που αντιστοιχεί σε χρηματικό ποσό, έτυχε ο ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπόατεγκ.

Σχετικά Άρθρα