slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία του XanthiNews.gr γιατί πρόβαλε τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση που έστειλαν οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές της Ξάνθης στο athens.indymedia.org, μετά την επίθεση στα γραφεία μας… Για την κάλυψη των συλλαλητηρίων δεν θα κάνω καμία αναφορά, παρά μόνο ότι ήταν ηθική υποχρέωσή μας, όσο για την θεματολογία του μεγαλύτερου πόρταλ της Ξάνθης απλά θα αναφέρω ότι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ δημοσιεύονται ΟΛΕΣ οι ανακοινώσεις που φτάνουν στα γραφεία μας και αναφέρω χαρακτηριστικά του ΑΝΤΑΡΣΙΑ, του ΜΑΣ του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ του, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ, των ΑΝΕΛ, της ΝΔ, της ΧΑ, της Ένωσης Κεντρώων, της ΛΑΕ, της Πλεύσης Ελευθερίας και φυσικά έχουμε φιλοξενήσει και πάρα πολλές ανακοινώσεις ακόμα και από το στέκι KARDELEN!!!! Με ένα απλό search στο xanthinews.gr μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να τα διαπιστώσει όλα αυτά…

 

Διαβάστε την ανακοίνωση

[Ξάνθη] Στοχοποίηση φασιστοδημοσιογραφικού μέσου

από Αντιφαστιστικές Αρκούδες Ξάνθης

 

Την Τετάρτη 14/2 νωρίς τα ξημερώματα στοχοποιήσαμε τα γραφεία του Xanthi News γράφοντας με σπρέυ “Σκατά στους φασίστες” και πετώντας μπογιές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα Μ.Μ.Ε. συγκαλύπτουν φασίστες και επικροτούν τις δράσεις τους. Και στην Ξάνθη δεν είμαστε ξένοι/ξένες με τέτοια γεγονότα. Πιο συγκεκριμμένα το Xanthi News ξεπλένει τους φασίστες, αναπαράγωντας συχνά τον λόγο και τη δράση τους. Φυσικά ως δηλωμένος φίλος της δεξιάς (Ν.Δ.) και ακροδεξιάς (Χ.Α.), υποθάλπτει και παρακινεί όλο τον ακροδεξιό συρφετό της Ξάνθης, ενώ βρήκε ευκαιρία να εκθιάσει όλο το ζήτημα γύρω από το μακεδονικό με συνεχή ενημέρωση για τα εθνικιστικά πανηγύρια, όπως έκαναν και τα υπόλοιπα παπαγαλάκια της αστικής τάξης.

Την εποχή που ο ταξικός πόλεμος εντείνεται μέρα με τη μέρα, αντιλαμβανόμαστε πως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης παίζουν κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης γύρω από τις ακροδεξιές ομάδες αλλά και συμπεριφορές. Γι’ αυτό στοχοποιήσαμε έναν από τους θύλακες που διαφυλάσσουν και επαναφέρουν το δεξιό παροξυσμό, ανάλογα με τις επιταγές της άρχουσας τάξης.

Ας μην ξεχνάμε πως τα γεγονότα της 21/1 στην θεσσαλονίκη ( εμπρησμός Libertatia και επίθεση στον ελέυθερο κοινωνικό χώρο σχολείο από φασιστοοπαδούς) αλλά και αυτά της 4/2 στην Αθήνα (επίθεση στο θέατρο Εμπρός) είτε αναφέρθηκαν αλλοιωμένα από κάποια Μ.Μ.Ε. είτε δεν αναφέρθηκαν καθόλου.

Η δράση αυτή αποτελεί έναν τρόπο απάντησης για τα γεγονότα αλλά έρχεται να επικαιροποιήσει ένα πολύ γνώριμο σύνθημα. Μπάτσοι, T.V., νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί. Τα Μ.Μ.Ε. είναι ένα ακόμα εργαλείο της εξουσίας που εύκολα παράγει πραγματικότητες κατά παραγγελία.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και σε όσους αντιστέκονται.

 

Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο.

Φασίστες, μπάτσοι και αφεντικά θα μας βρίσκεται πάντα απέναντί σας.
Η μακεδονία ανήκει στις αρκούδες της.

 

σ.ε. Και η ερώτησή μου προς τους αντιεξουσιαστές, αν ήταν η XanthiNews.gr φασιστοδημοσιογραφικό μέσο όπως θέλουν κάποιοι να σας περάσουν θα φιλοξενούσε τις ανακοινώσεις της Αριστεράς αλλά ακόμα και του αναρχικού χώρου;

Σχετικά Άρθρα