slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Στην Ξάνθη θα τελεσθεί Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη, ώρα έναρξης τελετής 11:00.

 

Στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του εορτασμού, την παραμονή της εορτής (19-10-2019) και ώρα 18:00, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας.  Ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου και ώρα 10:30, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, θα τελεστεί Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου. 

Καλούμε τους πολίτες της περιοχής μας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.  

Ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», θα πραγματοποιηθούν την 20η Οκτωβρίου 2019 και στις έδρες των υπόλοιπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας:

  • Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας: Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Ορεστιάδα, ώρα έναρξης τελετής 10:00.
  • Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη, ώρα έναρξης τελετής 10:15.
  • Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης: Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη, ώρα έναρξης τελετής 11:00.
  • Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας: Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Αποστόλου Παύλου στην Καβάλα, ώρα έναρξης τελετής 10:15.
  • Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Δράμα, ώρα έναρξης τελετής 10:15

Σχετικά Άρθρα