Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δώρισαν στον Μητροπολίτη Κομοτηνής πέδιλα εναεριτών της ΔΕΗ

Για πρώτη φορά τη Βασιλόπιτα του μορφωτικού συλλόγου προσωπικού της ΔΕΗ Κομοτηνής, ευλόγησε ο τοπικός Μητροπολίτης. Ο κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την πρόσκληση, ευχήθηκε ευρηματικά «οι διακόπτες της εταιρείας αλλά και της ζωής όλων να μην πέφτουν ποτέ γιατί οι άνθρωποι πρέπει να πορεύονται στο φως», και δέχτηκε ένα πρωτότυπο δώρο·ένα ζευγάρι… πέδιλα εναεριτών.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και τέκνα εργαζομένων που διακρίθηκαν στις σχολικές τους επιδόσεις, ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν σε συνταξιοδοτηθέντες υπαλλήλους. «Είναι για μας τιμή που βρίσκεται κοντά μας ο Μητροπολίτης», σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Ζηλούδης.

Παράλληλα ο κ. Ζηλούδης, μίλησε για το μεγάλο πρόβλημα, της έλλειψης προσωπικού. Από την πλευρά του ο Ιεράρχης συνεχάρη τους υπαλλήλους για το έργο τους. Τα πέδιλα των εναεριτών, παρέδωσε στον Ποιμενάρχη η Δ/ντρια της Υπηρεσίας κ. Γεωργία Ανδρέου. Η κ. Ανδρέου αναφέρθηκε στους στόχους της Υπηρεσίας και στις βραβεύσεις των παιδιών. Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε συναισθηματικά, όταν οι συνταξιοδοτηθέντες παρέλαβαν τις πλακέτες τους στους και χαιρέτησαν συγκινημένοι τους μέχρι πρότινος συναδέλφους τους.

Σχετικά Άρθρα