Photoshop Τελευταία Νέα

Δύσκολες ώρες για την Ξάνθη… Διαμαρτυρίες για τις ελλείψεις σε βασικά είδη μακιγιάζ!!!

Σε απόγνωση βρίσκονται πολλές Ξανθιώτισσες εξαιτίας των ελλείψεων που σημειώνονται σε βασικά είδη μακιγιάζ λόγω του κλεισίματος των καταστημάτων. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της διακοπής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, μεταξύ των οποίων και των καταστημάτων ομορφιάς, με αποτέλεσμα να σημειώνονται πλέον σημαντικές ελλείψεις σε είδη μακιγιάζ σε πολλά σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές γυναίκες της Ξάνθης που συνεχίζουν να μακιγιάρονται παρά την καραντίνα για να πάνε από το σαλόνι στην κουζίνα, είναι αναγκασμένες να στραφούν σε ακραίες μεθόδους όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιούν κάρβουνα από το τζάκι για να πετύχουν τέλειο smokey eye, ενώ αναφέρθηκαν περιπτώσεις που αντί για κραγιόν χρησιμοποίησαν τοματοπελτέ από το ψυγείο.

Η κατάσταση στην πόλη μας χαρακτηρίζεται τεταμένη, ιδιαίτερα μετά την σημερινή αναβολή του παζαριού όπου κάποιες θα έβρισκαν μια κάποια προσωρινή λύση και παράλληλα την είδηση ότι μπορεί να ακυρωθεί και το Πάσχα, μέρες κατά τις οποίες κορυφώνεται η χρήση καλλυντικών, με τις αρχές κάνουν λόγο ακόμα και για ταραχές αν δεν αποκατασταθεί ο ανεφοδιασμός της πόλης.

σ.ε. Είπαμε να σας μεταφέρουμε και ένα χιουμοριστικό κειμενάκι για να σπάσει λίγο το κλίμα που έχει ενταθεί τελευταία με τις συνεχιζόμενες αναρτήσεις και ειδήσεις για τον κορονοϊό… ελπίζω να σας άρεσε…

Σχετικά Άρθρα