Κοινωνία Τελευταία Νέα

Δωρεάν μαθήματα Ελληνικής γλώσσας για μετανάστες. Πρόγραμμα «Οδυσσέας».

programma odhseas

Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό- ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους. Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα: Α1 (διάρκειας 125 ωρών ), Α2 (διάρκειας 175 ωρών), Β1 (διάρκειας 185 ωρών) και Β1 με έμφαση στην κατανόηση και παραγωγή προφορικού λόγου (διάρκειας 195 ωρών).

Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτούνται: α) συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής β) Διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο γ) άδεια διαμονής. Πληρ.: Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Ξάνθης Κουρτίδης Παύλος, 6944767045.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ 06/10/2014 at 12:06 μμ

καλησπερα!εχει βγει η προκηρυξη για εκπαιδευτες? η πρωτα κανουν αιτηση οι μεταναστες και αναλογως τη συμμετοχη βγαινει και η προκηρυξη θεσεων?

ilias 08/10/2014 at 2:59 μμ

prwta oi metanastes, fige apo to elada mas na ksebrwmisei o topos

Αφήστε ένα σχόλιο