Ατζέντα Τελευταία Νέα

Δωρεάν μαθήματα έκθεσης και αρχαίων Ελληνικών

Στο ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

 idrima thrakikhs texnhs

Με παρακαταθήκη την επιτυχία του τα τελευταία δύο χρόνια συνεχίζει και φέτος για 3η χρονιά τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί και προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Πρότυπο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Στόχος είναι η συμπαράσταση στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, αλλά και στους μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, δίνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ελπίδας ενάντια στην κρίση που ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία

Ο φιλόλογος-συγγραφέας κος. Θανάσης Μουσόπουλος, την Τετάρτη 1 η Οκτωβρίου, στις 18:00 θα διδάξει το πρώτο μάθημα της Έκθεσης ιδεών και τη σύνθεση δοκιμίων και άλλων κειμένων. Με την σειρά της η φιλόλογος κα. Δήμητρα Κατάκη, την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 18:30, θα διδάξει το πρώτο μάθημα στα αδίδακτα κείμενα των αρχαίων Ελληνικών.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, 2541026635- 29282 και στη γραμματεία στο «Π» καθημερινά 10.00-14.00 και 18.00-21.00. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά Άρθρα