slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δυναμικά ο Τσολακίδης για τον Δήμο Αβδήρων, πέρασε και σε διεύρυνση του συνδυασμού του ανακοινώνοντας συνεργασία με τον Ν. Καλιαμπάκα

Ο συνδυασμός Κοινή Πορεία και ο συνδυασμός Στροφή που συμμετέχουμε στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων αποφασίσαμε από κοινού κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με κοινό πρόγραμμα, κοινό συνδυασμό και επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο κ. Τσολακίδη Βασίλη, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και μπορεί με τη βοήθεια όλων να ανορθώσει το Δήμο μας και να τον επαναφέρει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Δυστυχώς με λύπη διαπιστώσαμε ότι ο κ. Τσιτιρίδης και οι συνεργάτες του αυτά τα πέντε χρόνια απέτυχαν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας, αλλά κυρίως απέτυχαν, εξαιτίας έλλειψης οράματος, να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που υπήρξαν για έναν «χαρισματικό» Δήμο όπως ο δικός μας.

Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός του συμβουλίου να συστρατευθούν μαζί μας  για να μην πάνε χαμένα άλλα τέσσερα χρόνια για τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε όλοι μας.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

27/2/2019

Σχετικά Άρθρα