slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Διπλή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ξάνθης σήμερα το μεσημέρι (Δείτε τα θέματα)

Μετά την ματαίωση της κατά την 17 Ιουλίου 2019 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, ύστερα από την αριθμ.17833/12-7-2019 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση 22 Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στον πίνακα θεμάτων της προηγούμενης πρόσκλησης.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάταξη του άρθρου 75 παρ. 1 του Ν.3852/2010 ΦΕΚ Α’ 87, αν κατά τη δεύτερη αυτή συνεδρίαση δεν επιτευχθεί απαρτία, αρμόδιο πλέον να αποφασίσει για τα προς συζήτηση θέματα θα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.

  1. Κατάρτιση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια εσωτερικών πολυεστερικών ανοιγόμενων δοχείων για υμιυπόγειους κάδους απορριμμάτων» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης)
  2. Κατάρτιση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια διαφόρων σάκων απορριμμάτων» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης)
  3. Αποδοχή ή μη παραίτησης δημοτικού υπαλλήλου από τακτικό μέλος της Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών & Αξιολόγησης Προσφορών Ν.4412/2016 (συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
  4. Έγκριση του από 27-5-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον διαγωνισμό με τίτλο: «Αντικατάσταση φωτιστικών οδών Τσιμισκή και Πραξιτέλους – Ηλιουπόλεως» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
  5. Έγκριση του από 8-7-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς από οικισμούς του Δήμου Ξάνθης» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
  6. Έγκριση του από 5-7-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης» (συντάκτης Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
  7. Έγκριση του από 19-6-2019 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό: «Συντονισμός και υλοποίηση δράσεων του Δήμου Ξάνθης στο έργο: “CERTOUR II”: For better SME management” (CERTOUR II) (συντάκτης Ελευθέριος Αποστολίδης, Πρόεδρος Επιτροπής)
  8. Έγκριση του από 8-7-2019 πρακτικού φανερής, πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην Πλατεία Γαβριήλ Λαδά (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  9. Έγκριση του από 8-7-2019 πρακτικού φανερής, πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος Δ΄ επί της οδού Γ. Σταύρου 20 (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
  10. Έγκριση του από 9-7-2019 πρακτικού φανερής, πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου 369τμ επί της οδού Β. Σοφίας (έναντι γηπέδου ΑΟΞ) (συντάκτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος  Ξάνθης

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 22 Ιουλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

  1. Έγκριση έκθεσης με τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το 2ο τρίμηνο του έτους 2019 (συντάκτρια Μαρία Σπανού)
  2. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για επίδοση εξώδικης όχλησης και κατάθεσης αίτησης για έκδοση διαταγής απόδοσης μισθίου με επίδοση και εκτέλεση αυτής (συντάκτρια Ελένη Χατζηλιάδου)
  3. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου Ξάνθης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης 7-2-2020 (συντάκτης Ιωάννης Λάμπρου)
  4. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση και εκπροσώπηση του Δήμου Ξάνθης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης 22-11-2019 (συντάκτης Ιωάννης Λάμπρου)
Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Αντιδήμαρχος  Ξάνθης
Μοιράσου το:

Σχετικά Άρθρα