Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Δημοσκόπηση To the Point για το Δήμο Ξάνθης: Προβάδισμα Πούλιου ακολουθεί ο Μπένης

Προβάδισμα Πούλιου στη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Δήμου Ξάνθης παρουσιάζει η μέτρηση της εταιρίας To the Point η οποία παραγγέλθηκε από την εφημερίδα Τόλμη της Θράκης και παρουσιάσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κανάλι 6, στο XanthiPress.gr αλλά και μέσα από την εφημερίδα μας.

Η δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το Μάρτιο σε δείγμα 502 ατόμων στο Δήμο Ξάνθης παρουσιάζει προβάδισμα Πούλιου τόσο στις αυθόρμητες απαντήσεις όσο και στην κυκλική αναφορά των ονομάτων- το κύριο πολιτικό δεδομένο της μέτρησης- των υποψηφίων Δημάρχων, που κυμαίνεται από 2 εως 3 % από το δεύτερο συνδυασμό. Στη δεύτερη θέση φαίνεται να προηγείται ο συνδυασμός Δ. Μπένη, έναντι αυτού του Χ.Δημαρχόπουλου με μικρές διαφορές. Στη μάχη για την τέταρτη θέση, φαίνεται να αποτυπώνεται οριακό προβάδισμα του Ι. Καμαρίδη έναντι του Νίκου Ανταμπούφη ενώ στις τελευταίες θέσεις με μικρά ποσοστά βρίσκονται Σ. Τσιακίρογλου και Γ. Κολλάρος.

Μεγαλώνει αισθητά η απόσταση στη Δεύτερη Κυριακή και στην Παράσταση Νίκης

Ο συνδυασμός Πούλιου εμφανίζει μεγάλη διαφορά της τάξης του 12% στη δεύτερη Κυριακή έναντι του Δημήτρη Μπένη και 14% έναντι του Χ. Δημαρχόπουλου με το ίδιο ερώτημα. Τέλος, στην παράσταση νίκης ο Χ. Πούλιος είναι πρώτος με 30,7% και ακολουθούν Δημαρχόπουλος με 18,6% και Μπένης με 15,6 % ενώ οι λοιποί συνδυασμοί βρίσκονται στο 2 με 3%. Η μεγάλη διαφορά στη δεύτερη Κυριακή υπέρ Πούλιου και η σχεδόν διπλάσια επίδοση στην παράσταση νίκης, είναι το αξιοσημείωτο εύρημα της δημοσκόπησης.

Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι κοντά στο 25% και σύμφωνα με τους ειδικούς της εταιρίας διαμοιράζεται στους δύο πρώτους συνδυασμούς και, κυρίως σε αυτόν που διαθέτει παράσταση νίκης.

Σύμφωνα με το Δημήτρη Κατσαντώνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της To the Point, που παρενέβη στη μετάδοση του Καναλιού 6, τα αποτελέσματα της μέτρησης δείχνουν ότι προβάδισμα Πούλιου και μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ των δύο συνδυασμών Μπένη και Δημαρχόπουλου. Όπως είπε, το κριτήριο του κόσμου είναι περισσότερο αυτοδιοικητικό και δεν έχει αντιστοιχεία με την κομματική τοποθέτηση των ψηφοφόρων ενώ το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι αρκετά μικρό. (Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η πολύ καλή πορεία του συνδυασμού του Γιατρού Ιπ. Καμαρίδη που μάλιστα ακόμα δεν έχει παρουσιάσει τον πλήρη συνδυασμό του!!).

Διαφάνεια1 Διαφάνεια2 Διαφάνεια3 Διαφάνεια4 Διαφάνεια5 Διαφάνεια6 Διαφάνεια7 Διαφάνεια8

Σχετικά Άρθρα