slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Δηλώσεις Φανουράκη στην xanthinews: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προεδρική φρουρά στην Ξάνθη για τα 100 χρόνια

Η κάμερα της xanthinews βρέθηκε στο γραφείου του νέου αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη ο όποιος  ανακοίνωσε την οριστικοποίηση της έλευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και της Προεδρικής Φρουράς την 4η Οκτωβρίου.

Δείτε το video:

Νωρίτερα σήμερα συνεδρίασε Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι η Οργανωτική Επιτροπή για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων των «Ελευθερίων 2019» και τον εορτασμό των 100 ετών από την Απελευθέρωση της Ξάνθης υπό την προεδρία του νέου Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Φανουράκη.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο πρωτοσύγκελλος π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νίκος Ευφραιμίδης, εκπρόσωποι του Δ΄Σώματος Στρατού,  ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, εκπρόσωποι του Δήμου Αβδήρων και Τοπείρου, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης και του Ερυθρού Σταυρού καθώς και εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης.

Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι και συζητήθηκαν αφορούν σημαιοστολισμούς, κωδωνοκρουσίες, γιορτή σημαίας, έκθεση ζωγραφικής, δράσεις με τη συμμετοχή σχολείων της Ξάνθης αναπαραστάσεις της απελευθέρωσης. Όλες οι προτάσεις καταγράφηκαν σε μία λίστα και οι αποφάσεις θα ληφθούν από το Νέο δημοτικό συμβούλιο για να κοστολογηθούν και να εγκριθούν.

 

Σχετικά Άρθρα