slider Τελευταία Νέα

Δείτε video και 25 φωτογραφίες από τον Νίκο Κουρκούλη στην πλατεία!!!

Φωτογραφίες- κείμενο Μαίρη Δαληκριάδου

Εκπληκτικός ο Νίκος Κουρκούλης ξεσήκωσε σήμερα το απόγευμα το κοινό της Ξάνθης σε μία συναυλία η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία…

O καλός καιρός βοήθησε στο να κατεβούν οι Ξανθιώτες αλλά και αρκετοί επισκέπτες από τους γειτονικούς νομούς στην κεντρική πλατεία και να συμμετέχουν στις Θρακικές λαογραφικές γιορτές.

Ο Νίκος Κουρκούλης που συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και ξεκίνησε την πορεία του από την Ξάνθη και μάλιστα γι’ αυτό έκανε και μια ειδική αναφορά πριν ξεκινήσει να τραγουδάει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κατάγεται από την Καβάλα και στην σημερινή συναυλία του με τη συνοδεία 10 μουσικών ξεσήκωσε τους Ξανθιώτες ερμηνεύοντας για πάνω από 2 ώρες όλες τις μεγάλες επιτυχίες του μάλιστα στην εκδήλωση συμμετείχαν και δύο πολιτιστικοί σύλλογοι της Ξάνθης ο σύλλογος ποντίων νομού Ξάνθης και ο σύλλογος Θάμυρις που έδωσαν μία ξεχωριστή νότα στην πραγματικά απίστευτα επιτυχημένη βραδιά και ανεπανάληπτη συναυλία!!!

Πριν την συναυλία του Νίκου Κουρκούλη το κοινό «ζέστανε» με επιλεγμένα τραγούδια ο μοναδικός DJ Morrello ο οποίος είναι Ξανθιώτης και διαπρέπει τόσο ως DJ όσο και ως παραγωγός νέων κομματιών!!!

 

 

Δείτε εδώ το live της xanthinews από την συναυλία:

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

 

         

                                      

Σχετικά Άρθρα