slider Καρναβάλι Ξάνθης Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Δείτε το πρόγραμμα των ΘΛΕ για σήμερα Κυριακή. Στις 12 η μεγάλη παιδική παρέλαση!

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα 12:00

Παιδική καρναβαλική παρέλαση

Έχει καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια ως το μεγαλύτερο παιδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα. Το πιο ξέφρενο χρωματιστό ποτάμι για μαθητές όλων των τάξεων. Νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, όλων. Αποτελεί την κορυφαία στιγμή όχι μόνο της Αποκριάς, αλλά και όλης της χρονιάς για παιδιά και γονείς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, μουσική στη διαπασών θα δίνει το ρυθμό από τον djAndreasPapκαι οι γλυκύτατοι μικροί καρναβαλιστές θα έχουν τα πιο λαμπερά χαμόγελα. Η γιορτή συνεχίζεται μπροστά στην κεντρική σκηνή, ενώ κορυφαία στιγμή είναι η συναυλία που ακολουθεί αμέσως μετά. Ραντεβού στην αφετηρία, διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Καβάλας.

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο κεντρικής πλατείας, ώρα 11:00

Σύλλογος Γυναικών Ν. Ξάνθης, μουσικοθεατρικό παιχνίδι, «Ο κακός ο λύκος που έγινε καλός»

Το μουσικοθεατρικό παιχνίδι θα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά νηπιακής και βρεφικής ηλικίας, τα οποία δεν συμμετέχουν στην παρέλαση λόγω ηλικίας. Στο χώρο του υπαίθριου αμφιθέατρου (σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με συνοδεία γονέων) θα ενωθούν όλες οι κοκκινοσκουφίτσες, τα κατσικάκια και τα γουρουνάκια, για να δώσουν στο κακό λύκο ένα μάθημα… και … αφού βάλει μυαλό ο λύκος, και αποφασίσει να γίνει καλός θα παίξουν και να ξεφαντώσουν όλοι μαζί…

Με μουσική, πολλά παιχνίδια και χορό θα διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι, μέχρι να τερματίσουν οι μικροί καρναβαλιστές στη κεντρική πλατεία.

Σχετικά Άρθρα