slider Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Δείτε τους 5 απόστρατους που βράβευσε ο Γ. Γεωργιάδης και την υπόσχεση που έδωσε για την σημαία στο Αυγό (4 video και 86 φωτογραφίες από την Βασιλόπιτα της ΕΑΑΣ Ξάνθης)

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 8 και 30 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στη Λ.Α.Φ.Ξ. η κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Ξάνθης, με συμμετοχή 100 και πλέον μελών και φίλων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων, ο οποίος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο υποδιοικητής του Δ’Σ.Σ., ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, μέλη και φίλοι του παραρτήματος.  

 Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, Υποστράτηγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσελθόντες και τους ευχήθηκε για το καλό του Νέου χρόνου.   Η εκδήλωση συνδυάστηκε, με τη βράβευση των 10 αριστούχων μαθητών Β’ και Γ΄ Λυκείου της περσινής χρονιάς. Τους εκφράστηκαν τα συγχαρητήρια όλων για την επιτυχία τους. Στη συνέχεια τους επιδόθηκε, από τους επισήμους και το Τοπικό Συμβούλιο, το ‘’Βραβείο Προόδου της ΕΑΑΣ’’, για τις άριστες επιδόσεις τους. Επίσης η Ε.Α.Α.Σ.Ξ. φέτος τίμησε 5 απόστρατους αξιωματικούς για την προσφορά τους στην Ένωση που ήταν οι εξής:

  • Συνταγματάρχης εν αποστρατεία Νίκος Μπαλτατζής
  • Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία Βασίλειος Σαμόγλου
  • Λοχαγός εν αποστρατεία Βασίλειος Κράλης
  • Συνταγματάρχης εν αποστρατεία Πάντζιος Ευάγγελος
  • Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία Δημήτριος Καρυπίδης

Ακολούθησε μουσικοχορευτική βραδιά. Και του χρόνου!

Δείτε video:

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης κ. Γεώργιος Γεωργιάδης δήλωσε πως δεν θα ξανά είναι υποψήφιος και ότι παραδίδει την ένωση στους νεώτερους. Είπε δε ότι πριν τελειώσει την θητεία του θα έχει τοποθετηθεί η σημαία στο Αυγό της Ξάνθης.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα