slider Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Γυναικείες μπότες και μποτάκια που θα φορεθούν το 2020

Οι μοντέρνεςγυναικείες μπότες και τα γυναικεία μποτάκια αστραγάλου είναι από τις συχνές επιλογές των γυναικών την περίοδο του χειμώνα. Οι ψηλές μπότες χωρίς τακούνι και τα δερμάτινα ανατομικάγυναικεία μποτάκιααστραγάλου θα είναι περιζήτητα και στην σεζόν 2020!Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά στα γυναικεία παπούτσια;

Ύψος

Το σωματότυπο παίζει βασικό ρόλο σε αυτό. Μια γυναίκα κοντούλα μπορεί να φορέσει με ασφάλεια ένα μποτάκι αστραγάλου. Το ύψος αυτό θα αναδείξει το πόδι της και ίσως προσθέσει και μερικούς πόντους!

Τα μποτάκια ως τον αστράγαλο επίσης είναι τέλεια επιλογή για γυναίκες με γυμνασμένες γάμπες που θέλουν να τις αναδείξουν. Δείτε εδώ το Suede μποτάκι σε τιμή έκπληξη!

Αν από την άλλη ανήκετε στο ποσοστό γυναικών με ψηλό κορμοστασιά, τίποτα δεν σας εμποδίζει να βάλετε μία μπότα πάνω από το γόνατο, που προσφέρει ένα ακαταμάχητο look.

Tακούνι

Το ύψος του τακουνιού είναι συνδεδεμένο με τα κιλά της γυναίκας. Το χοντρό τακούνι μπορεί να φορεθεί απ’ όλες τις γυναίκες, ιδιαίτερα όμως ταιριάζει στις πιο εύσωμες, προσφέροντας μία σταθερότητα στο βάδισμα.

Πώς να συνδυάσετε τα δερμάτινα μποτάκια;

Τα δερμάτινα μποτάκια συνδυάζονται ιδανικά με skinny παντελόνια για να αναδεικνύονται καλύτερα. Μπορείτε εναλλακτικά να διπλώσετε την εξωτερική πλευρά του παντελονιού και να φορέσετε το μποτάκι με γυριστό ρεβέρ. Δείτε πρώτοι όλα τα μποτάκια και τις μπότες που θα φορεθούν το 2020 από το Shoemartκαι μπείτε πρώτοι στην φετινή μόδα.

Στο shoemart.gr έχετε την ευκαιρία δωρεάν αλλαγής εντός 14 ημερών, δωρεάν μεταφορικά σε αγορές με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα.

Σχετικά Άρθρα