Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Βούλγαρος θέλησε να βγάλει από την Ελλάδα δυο κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα

aytokinita

Συνελήφθη στις 24-10-2014 το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορμενίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ειδικότερα, ο 32χρονος οδηγώντας ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου, με το οποίο μετέφερε εννέα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που ακολούθησε από τους αστυνομικούς, προέκυψε ότι δύο από τα εννέα οχήματα που μετέφερε ο δράστης, είναι καταχωρημένα από τις Αρχές της Ιταλίας, ως οχήματα κλεμμένα- υπεξαιρεθέντα- απωλεσθέντα. Κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ορμενίου.

Related posts

Ο Μίχογλου λέει ότι έμαθε για τον Αναπτυξιακό από τις εφημερίδες… Δήμαρχε να εδώ σου δημοσιεύουμε ολόκληρο τον Νομό για να τον μελετήσουν οι σύμβουλοί σου!!!!

522 εκατομμύρια ευρώ από τον Χρ. Μέτιο για επιχειρηματικότητα, υποδομές στον τουρισμό, εκπαίδευση, υγεία, οδική ασφάλεια, περιβάλλον και ενέργεια

«Ποίηση για εντεκάδες» της Γλυκερίας Μπασδέκη

Αφήστε ένα σχόλιο