Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αφήστε τον Σύριζα Ξάνθης να καταθέσει σετεφάνι. Τωρα που τους βρήκαμε να τους χάσουμε;

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2

Θέμα εκ του μη όντος δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της τελετής κατάθεσης στεφάνων στο Ηρώο της πόλης το πρωί της Τρίτης 28 η Οκτωβρίου. Και λέω εκ του μη όντος γιατί δεν πείραξε κανέναν- αντίθετα μάλιστα ευχαρίστησε και ορισμένους- η κατάθεση στεφάνου από τον Σύριζα. Εν κόμμα που είναι κατά δηλώσεις στελεχών του χαλαρό έναντι το παρελάσεων και του συγκεκριμένου τύπου εορτασμού των εθνικών μας γιορτών ζήτησε επιτακτικά να καταθέσει στεφάνι στους ήρωές μας. Γιατί να του το αρνηθούν οι διοργανωτές;

Ακολουθεί η επιστολή του τοπικού Σύριζα για το θέμα αυτό.

Όπως σε κάθε εθνική επέτειο, έτσι και σήμερα 28 Οκτωβρίου 2014, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των ηρώων που αντιστάθηκαν στο φασισμό και θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Δεν θα κάναμε καμία ανακοίνωση, για την παρουσία μας εκεί, γιατί έτσι κι αλλιώς για μας είναι ηθική υποχρέωση. Όμως σήμερα ακούσαμε ότι δεν θα αφήσουν ξανά τον βουλευτή να καταθέσει στεφάνι γιατί δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο, το οποίο λέει ότι τα κόμματα καταθέτουν στεφάνι την παραμονή της εορτής.

Απαντούμε:

1. Δεν κατέθεσε στεφάνι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο εκλεγμένος βουλευτής του νομού και θα συνεχίσει να το κάνει.

2. Δεν χρειαζόμαστε πρωτόκολλο για να τιμήσουμε τους ήρωες.

3. Θα παρακολουθούμε την παρέλαση μαζί με τους πολίτες που αποκλείονται πίσω από σίδερα και ΜΑΤ.

4. Ο πανικός που τους διακατέχει είναι πλέον έκδηλος.

Αντί κάποιοι να ντρέπονται που παρουσιάζονται και καμαρώνουν στις εξέδρες, μπροστά στον λαό, που τα τελευταία 4 χρόνια τον διέλυσαν, έχουν το θράσος να μας σηκώνουν το δάχτυλο.

Η επόμενη όμως εθνική εορτή  θα έχει άλλο πρωτόκολλο, σχεδιασμένο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς κάγκελα και αποκλεισμούς.

Σχετικά Άρθρα