Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ενός διακινητή και έξι μη νόμιμων οικονομικών μεταναστών

Με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας «Ζ» συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 30-08-2010, στην Εγνατία Οδό, Δυτικό Κόμβο Κομοτηνής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ένας 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγώντας κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) αλλοδαπούς, που είχαν εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο. Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, προσήχθησαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες, της 31-08-2010, στην Κομοτηνή, ένας 25χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε νομότυπο αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του μία (1) χάρτινη συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρος (1,3) γραμμαρίων .Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του προσήχθη στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη δύο διακινητών και δέκα μη νόμιμων οικονομικών μεταναστών

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 31-08-2010, στην επαρχιακή οδό Μέστης-Κρωβύλης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 27 και 30 ετών αντίστοιχα, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) αλλοδαπούς, που είχαν εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, προσήχθησαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου ημεδαπού
Τραυματίστηκε σοβαρά, απογευματινές ώρες, της 01-09-2010, στα Σύμβολα-Ροδόπης, ένας 25χρονος ημεδαπός, όταν κατά τη διάρκεια προπόνησης , σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα αγώνων moto cross, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από την δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κομοτηνής.

Σύλληψη 58χρονου αλλοδαπού

Συνελήφθη απογευματινές ώρες, της 01-09-2010, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής ένας 58χρονος αλλοδαπός διότι εμπλεκόμενος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών κατελήφθη να στερείται ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα