slider Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αστυνομικό Δελτίο | 10-1-2018

Κομοτηνή, 10 Ιανουαρίου 2018

Σύλληψη 47χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  

Κατασχέθηκαν 286,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 52 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό

Συνελήφθη χθες (9-1-2018) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι εντόπισαν  στην κατοχή και την οικία του:

  • τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 286,9 γραμμαρίων
  • μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 52 γραμμαρίων
  • τέσσερα (4) αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης
  • μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και η ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Κομοτηνή, 10 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (9-1-2018) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τρείς (3) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Κομοτηνή, 10 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Συρίας οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας στη Γερμανία με παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο και ταξιδιωτικό έγγραφό άλλου ατόμου

Συνελήφθησαν χθες (9-1-2018) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 28 και 25 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα με τη χρήση παραποιημένου ταξιδιωτικού εγγράφου και ταξιδιωτικού εγγράφου άλλου ατόμου.

Συγκεκριμένα, οι δράστες μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 28χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των αρχών της Γαλλίας, ενώ ο 25χρονος ένα διαβατήριο των γαλλικών αρχών που ανήκει σε άλλο άτομο.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.  

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα