Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αρτοκλασία ενόψει την Αντιπυρικής Περιόδου και υπέρ της καλής λειτουργίας του δικτύου της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ.

Την Δευτέρα 1 Μαΐου , η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Ξάνθης θα πραγματοποιήσει Αρτοκλασία στις 6 το απόγευμα κατά τον Μεγάλο Εσπερινό, στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου, Αβδήρων Ξάνθης, ενόψει της τυπικής έναρξης της Αντιπυρικής περιόδου και υπέρ της καλής λειτουργίας των δικτύων της που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια για την τηλεπικοινωνιακή κάλυψη του Νομού Ξάνθης σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Καλούνται όλοι οι πολίτες της Ξάνθης να παρευρεθούν μαζί με τα μέλη και τους φίλους της ΤΗΛ.Ε.ΘΡΑ. για να προσευχηθούμε και να δώσουμε ζωή και τιμή στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου Αβδήρων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμβάλουν στην πραγματοποίηση αυτής της κίνησης του Συλλόγου ασυρματιστών της Ξάνθης και όλους όσους εθελοντικά βοηθούν αθόρυβα και ακούραστα την ένωση να πραγματοποιεί τις δράσεις της για το κοινό καλό των πολιτών και της ευρύτερης περιοχής.

Ευχαριστούμε την Μητρόπολη Ξάνθης για την δυνατότητα αυτή που δίνει στον Σύλλογο μας.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη 2 Μαΐου στο εξωκλήσι κατά την εορτή του Αγίου Αθανασίου, οι κάτοικοι τηρώντας την παράδοση, κάθε χρόνο μετά το τέλος της λειτουργίας, προσφέρουν βραστό κρέας στους πολίτες, ανεξαρτήτου θρησκείας, που σφάζεται και ετοιμάζεται στους βοηθητικούς χώρους του Ναού και οι επισκέπτες γεύονται απλόχερα την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα