Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Από Συρία και Ιράκ οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που ψάχνουν την γη της επαγγελίας στην χώρα μας

4 lathrometanastes (1) 4 lathrometanastes

Συνελήφθησαν στις 10-11-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Σουφλίου- Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις αλλοδαποί διακινητές, δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 22 και 35 ετών και δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 41 και 37 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαεννέα από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράκ.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες, ηλικίας 22 και 35 ετών να επιβαίνουν σε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα στην ενδοχώρα, είκοσι μη νόμιμους μετανάστες και τους άλλους δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 41 και 37 ετών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προπορεύονται από το φορτηγό, λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αποδοχή- διάθεση προϊόντων εγκλήματος και για άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων χωρίς άδεια. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Σχετικά Άρθρα

1 Σχόλιο

Κωνσταντίνος Αθανασιάδης 28/11/2014 at 1:35 πμ

Μα τόσο πολύ έχει ξεπέσει, ακόμα και για τη η δημοσιογραφία, η αξιοπρέπεια του ανθρώπου? από που κι ως πού το αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα για επιβίωση μέσα από το κατατρεγμό του πολέμου, να το ταυτίζουμε με το Αμερικάνικο όνειρο των καουμπόηδων πιστολέρο στη γη της επαγγελίας (Φαρ Ουεστ) Μακρυά στη Δύση!
Δηλαδή τόσο χρόνια που μας τάιζε τζάμπα ο Θοδωρής, δεν τους άφηναν να έρθουν στην Ελλάδα για να μη μοιραστούν μαζί μας τα κοψίδια, και τώρα που έπεσε η πείνα τους αμόλησαν για να ψάχνουν συναδελφικά μαζί μας στους κάδους των σκουπιδιών για αποφάγια?
Ήμαρτον! άκου κει λαθρομετανάστες!

Αφήστε ένα σχόλιο